Göteborg kovänder – Inför sprututbyten!

Nu ändrar sig Marina Johansson (s) om sprututbyten i regionen!

Man har "tillsammans med deras rödgrönrosa samarbetspartier kommit fram till ett gemensamt ställningstagande i frågan som går ut på att förbereda och planera för ett kommande införande av sprututbytesverksamhet i Göteborg."

Inför växande kritik och Regeringens planer på att ta bort kommunvetot kovänder man alltså.

Allt vårt hårda arbete gav till slut resultat.

Nu ändrar sig Marina Johansson (s) om sprututbyten i regionen!

Man har "tillsammans med deras rödgrönrosa samarbetspartier kommit fram till ett gemensamt ställningstagande i frågan som går ut på att förbereda och planera för ett kommande införande av sprututbytesverksamhet i Göteborg."

Inför växande kritik och Regeringens planer på att ta bort kommunvetot kovänder man alltså.

Allt vårt hårda arbete gav till slut resultat.

Vi är däremot kritiska till att socialarbetare ska finnas på plats som Marina föreslår och flera andra krav. Något som kommer att skrämma bort de man vill nå, som erfarenheter visar på andra håll i landet. Det är ändå lovande att se att man nu ändrar sig.

Det lönar sig att kämpa!