Vilken dag e jag på? Men vet iaf jag e på dagen som e efter igår!

Har som rubriken lydervet jag bara at jag e på dag nr X som e efter igår.

varit ute i solen och skog å rört på dököttet lite. men började bli för varmt så fick dra mig hemåt 😉 å nu gick mina töser ut en sväng t lekplatsen så jag passade på å tömma å fylla på diskmaskinen å torkat av spisen. så jag passar på å g er lite av mitt liv så dom kan få ha mig ikväll 🙂

Har som rubriken lydervet jag bara at jag e på dag nr X som e efter igår.

varit ute i solen och skog å rört på dököttet lite. men började bli för varmt så fick dra mig hemåt 😉 å nu gick mina töser ut en sväng t lekplatsen så jag passade på å tömma å fylla på diskmaskinen å torkat av spisen. så jag passar på å g er lite av mitt liv så dom kan få ha mig ikväll 🙂

blir inte klok på denna medicinen asså (Elvanse).. måendet å humöret/tröttheten e lite upp å ner från stund till stund. men e andra dagen efter höjning så jag räknar med att d kommer va så idag me å kanske imon.. men imorgon/övermorgon får vi veta om detta var rätt dos eller d ska höjas. men jag står fast vis att denna e så mycke bättre än d andra (Concerta å Ritalin) för mig iaf! så jag vill inte baktala den för andra för den hjälper trots allt så många människor.

har börjat gå upp i vikt… Grrr.. gillas inte! har varit så duktig å lyckats få bort 15-17 kg å hade bara 3 till tills jag nått mitt mål. jag e inte hungrigare utan bara sugen så e onödiga kg.. men nu får d brukas allvar när vår å sol e på ingång så man kan va ute.

Lyrican vill jag me säga nåt om.. jag vet att den finns där ute både som rusmedel och i medicinskt  syfte.. Jag säger bara: Passa er för den om ni inte MÅSTE ta den.. Jag har själv ätit den i 5 år.. Den har varit en livsavgörande medicin för mig, hjälpt mig mycke.. men hade jag vetat hur beroendeframkallande den eoch hur jävlig den e  å vara utan å hur man reagerar när man inte fått den på 12-16 timmar hade jag tagit mig en funderare till innan jag bett om den. Kallsvettas, panikånger, ånger, irritation saknaden efter den, illamående etc.. å allt den gör för mig nu 5 år senare e att den germig abstinens om jag inte tar den.. den hjälper inte mot min ånger längre.. så jag funderar på att trappa ut den ist när jag blivit balanserad här på Elvanse (om jag nu blir d). men det blir på lååååååååång tid å med små steg! ni anar inte.. men allt som jag skriver på min blogg i mina upplevelser å vill inte tala för andra, utanbara varna å tips ur mitt perspektiv. mediciner å beroende/abstinenser e så individuellt så d finns knappt.

(fan va blogg låter inte som mitt språk, låter som storstadssnack i mediavärden å jag som e från en liten bonnahåla)

saknar gymmandet me som fan.. jag som gymmade 10-12 pass i veckan innan min ena axel gick åt helvete.. kan inte gymma alls nu sen efter operation. jag har relativt lätt för att bygga me så dubbel frustration.. det räcker med nåra veckor så har jag rättat upp min gång å för mig framåt på helt annat vis. jag blir näst intill fanatisk när jag sätter fart me sånt.

har innan dess brottats i många år å var tydligen ganska lovande inom det. har jag fått höra å nåra har morrat åt en för man slutade 🙂 men jag e fortfarande väldigt gymnastisk å å smidig för mina 87 pannor på 176 cm. lovar att dom flesta som läser detta hade blivit förvånade om man skulle visat 😉 man slutar aldrig förvåna 😉 men lillan kanske ska få börja med gymnastik snart nu när hon fyllt 4 år å eftersom man gillar sånt så kanske man kommer bli meddragen å engagerar sig lite, har ändå tränat barn (5-12) i brottning innan.. å fick lite beröm av föräldrarna då iaf..

jag vet inte vad jag kan/vågar skriva här ännu.. e för oerfaren inom denna världen.. vet inte vilka som läser det osv.. vill inte göra nåt jag får ångra för det har man gjort så många ggr tidigare :/ (kanske medicinen som fått en att tänka efter lite 😉 )

vilka e d som läser detta?

nu kom mina donnor hem, å jag som hoppades kärringen va sur så jag kunde få retas å tetas lite 😉 men nej då, inte ens d var hon så den glädjen tog hon ifrån mig direkt 🙂 aldrig ska man få vara glad 😉 hehehe…. å nu upptäckte hon min prestation i köket! jag citerar: men kolla här, sa hon förvånat. Jag: du tror väl inte jag suttit här å bloggat hela tiden 😉

som sagt, aldrig slutar man förvåna å d e bra, jag gillar å överraska å slå folk me häpnad 🙂

ja, just d, så har jag fått ansvaret  och äran att bli admin i gruppen på fb OCH blev omskriven i nyhetsbladet från denna hemsidan! för mig ärofylllt att bli omtalad i annat än skumma å nedvärderande syften!! så jag blev skitglad! å tantens kommentar när jag smsade d till henne: Wow kändis 😉

men nu känns d som om jag sänks lite medcinskt, kanske för man satte sig i soffan å slöade till?

å var som ni är, bli aldrig en kopia av nån! för vi föds som orginal och dör som kopior… eller?