Vi simmar alla i samma båt.

Vill skriva ner några rader, om vad som händer/kan hända här nere i Lund- om vi som representanter blandar oss i och rör om grytan! Vi har under en tid fått in information/tele samtal etc,som rör medlemmar i vårt kollektiv där både Micke och jag själv ramlar baklänges av vad vi får höra, Vilket innefattar bemötande/ skillnader mellan manliga interner/kvinliga interner Jag personligen har synts av och till i, och kring motagningen avlämnat vedebörande i tid och med mail kontakt med mot -just för att visa att de inte står ensamma utan vi står rustade för krig! Ok! nu till det roliga vi har kommit hem från danskabrugerforeningen slår jag på datorn och läser ett mail från klinikföreståndaren! Att de hade passat på nu när min kontaktkvinna har semester-att gå igenom hur deras klienter sköter sig och där ser att jag egentligen skall lämna urin-p en gång i veckan! (avtalet är8år gammalt) så om jag kunde börja med igen så alla blir nöjda!

Vill skriva ner några rader, om vad som händer/kan hända här nere i Lund- om vi som representanter blandar oss i och rör om grytan! Vi har under en tid fått in information/tele samtal etc,som rör medlemmar i vårt kollektiv där både Micke och jag själv ramlar baklänges av vad vi får höra, Vilket innefattar bemötande/ skillnader mellan manliga interner/kvinliga interner Jag personligen har synts av och till i, och kring motagningen avlämnat vedebörande i tid och med mail kontakt med mot -just för att visa att de inte står ensamma utan vi står rustade för krig! Ok! nu till det roliga vi har kommit hem från danskabrugerforeningen slår jag på datorn och läser ett mail från klinikföreståndaren! Att de hade passat på nu när min kontaktkvinna har semester-att gå igenom hur deras klienter sköter sig och där ser att jag egentligen skall lämna urin-p en gång i veckan! (avtalet är8år gammalt) så om jag kunde börja med igen så alla blir nöjda! brukar lämna var tredje/fjärde mån-är det en omvänd bestraffning eller vad (det hör tillsaken att jag brukar säga när jag är där att två urinprov om året tycker jag är rimligt-annars vill jag ha betalt för varenda ml piss!

säger K-Rune.Malmborg A.O.M.M SvenskabrukarforeningenSkåne/Lund.