vi säger så…

Igår fullföljde jag dom sex obligatoriska månaderna när man måste hämta och smälta medicinen på LARO. Får nu dispens över helgerna.

Jag har varit där 7/7 dagar per vecka i ett halvår + tände av i tre veckor + dom sex veckorna efter avgiftningen när jag var tvungen att lämna prover (?), så jag kickar alltså över åtta månader utan minsta lilla tillstymmelse till krångel, utan några kriminella handlingar, utan att ha gjort omgivningen bekymrad, utan att ha gjort mig själv illa.

"Man byter bara ut ett beroende mot ett annat", vi säger så…

Igår fullföljde jag dom sex obligatoriska månaderna när man måste hämta och smälta medicinen på LARO. Får nu dispens över helgerna.

Jag har varit där 7/7 dagar per vecka i ett halvår + tände av i tre veckor + dom sex veckorna efter avgiftningen när jag var tvungen att lämna prover (?), så jag kickar alltså över åtta månader utan minsta lilla tillstymmelse till krångel, utan några kriminella handlingar, utan att ha gjort omgivningen bekymrad, utan att ha gjort mig själv illa.

"Man byter bara ut ett beroende mot ett annat", vi säger så…