Taktik för att klara av illamående

Få saker triggar minnet så effektivt som lukter – och smaker! Tappar aptiten totalt av hep-c medicineringen. Bara tanken på att äta gör mig illamående. Och man MÅSTE äta i anslutning till att man tar medicinen, så det gäller att ha strategier! Tabletterna är fettlösliga, så jag ska utrusta arbetsplatskylskåpet med en burk jordnötssmör. Och nu ska jag försöka tvinga i mig den enda maträtt som jag tyckte smakade gott, förra behandlingsomgången. En omelett som jag själv, och de som jag harbjudit anser är ungefär världens godaste! Här kommer receptet, håll till godo!

-Färsk basilika och rosmarin i kruka, -ekologiska ägg, -Kalamataoliver, -Ridderhielms grillade/marinerade vitlöksklyftor Provencale, -Zetas soltorkade/grillade tomater(Viktigt! INTE färdigstrimlade och absolut inte ICAS egna-för salta!). -Gruyere, eller god Parmesanost.

resten är hur enkelt som helst! För EN person:

Få saker triggar minnet så effektivt som lukter – och smaker! Tappar aptiten totalt av hep-c medicineringen. Bara tanken på att äta gör mig illamående. Och man MÅSTE äta i anslutning till att man tar medicinen, så det gäller att ha strategier! Tabletterna är fettlösliga, så jag ska utrusta arbetsplatskylskåpet med en burk jordnötssmör. Och nu ska jag försöka tvinga i mig den enda maträtt som jag tyckte smakade gott, förra behandlingsomgången. En omelett som jag själv, och de som jag harbjudit anser är ungefär världens godaste! Här kommer receptet, håll till godo!

-Färsk basilika och rosmarin i kruka, -ekologiska ägg, -Kalamataoliver, -Ridderhielms grillade/marinerade vitlöksklyftor Provencale, -Zetas soltorkade/grillade tomater(Viktigt! INTE färdigstrimlade och absolut inte ICAS egna-för salta!). -Gruyere, eller god Parmesanost.

resten är hur enkelt som helst! För EN person:
Olivolja i en stekpanna. Repa en näve basilikablad och ca en femtedel rosmarin (efter smak och tycke), släng i stekpannan. Strimla 3-4 tomater – släng i pannan. 8-10 oliver i pannan och ds med 5-7 vitlöksklyftor. Knäck 2-3 ägg över dethela och dra med gaffel i kanterna så att allt steks. Hyvla över Gruyere eller Parmesan.

Tar fem minuter att laga. Är GOOTTTT!