Syrrorna gjorde klart att om jag kommer dit och hjälper någon då kommer minsann jag också få lämna prov!!

Vi på brukarföreningen vill kunna stödja alla brukare i samhället på bäst mäjliga sätt från situation till situation. Vi kommer finnas kvar oavsett hur vi blir behandlade. Måste tala om att jag var med som stöd inne på kliniken, vi kan kalla henne för Åsa. Åsa var rädd för att bli utskriven efter att hon tagit återkommande återfall och skulle nu få träffa Läkaren inne på kliniken. Jag följer gärna med som stöd så att hon inte behöver sitta ensam i den ofta väldigt utsatta situationen där man känner sig väldigt utlämnad.Inne på kliniken fick vi sitta i väntrummet i lång stund samtidigt som vi lyssnade på syrrornas skratt då de tagit  rast för att fika i rummet intill oss, dörren var öppen så deras skämt hördes lång väg. Jag kände med Åsa som satt där å var sjuk  i väntan på sin dom medan klockan tickade övertid, respektlöst och så opsykologiskt anser jag att skratta i dessa lägen.

Vi på brukarföreningen vill kunna stödja alla brukare i samhället på bäst mäjliga sätt från situation till situation. Vi kommer finnas kvar oavsett hur vi blir behandlade. Måste tala om att jag var med som stöd inne på kliniken, vi kan kalla henne för Åsa. Åsa var rädd för att bli utskriven efter att hon tagit återkommande återfall och skulle nu få träffa Läkaren inne på kliniken. Jag följer gärna med som stöd så att hon inte behöver sitta ensam i den ofta väldigt utsatta situationen där man känner sig väldigt utlämnad.Inne på kliniken fick vi sitta i väntrummet i lång stund samtidigt som vi lyssnade på syrrornas skratt då de tagit  rast för att fika i rummet intill oss, dörren var öppen så deras skämt hördes lång väg. Jag kände med Åsa som satt där å var sjuk  i väntan på sin dom medan klockan tickade övertid, respektlöst och så opsykologiskt anser jag att skratta i dessa lägen. Äntligen vår tur, men Nej utan då frågade syrrorna om Jag kunde lämna ett urinprov, jag som inte ens hade någon tid där utan kom i ärendet att stödja Åsa. Men visst sa jag då får jag en bussbiljett hem när jag anmäler mig, Stop vänta sa syrran jag måste skriva in dig först. Du får ett prov efter läkarbesöket sa jag.

(Syrrorna  gjorde klart  att om jag kommer dit och hjälper någon då kommer  minsann jag också få lämna prov!! ) Det bevisar bara ytterligare hur de är, att de inte kan hantera att en brukarförening har öppnats här i Dalarna och därför gör allt för att försöka förminska mig och hoppas på att jag ska känna obehag när jag  följer med. Jag kommer inte acceptera detta, visst jag får då gratis resa hem med bussen vilket är bra då vi i nuläget inte har någon ekonomi i föreningen. Men många gånger har jag ärenden som gör att det inte finns någon tid för sådant. Sen är de jag hjälper och stödjer  i centrum för mig det borde även vara så för syrrorna. Syrrorna ska inte klämma in andra patienter som inte  har medicinhämtningsdag och íngen avtalad tid på andra patienters avtalade tider och på deras bekostnad, respektlöst anser jag, speciellt när Åsa sitter och mår jätte dåligt bredvid mig hon borde få all uppmärksamhet och lyssnad till.