Stängd lokal i Lund t.o.m. imorgon onsdag.

Det har varit stängt i Skånes Brukarförenings lokal i Lund hela förra veckan på grund av att golvet håller på att läggas om… Det kommer att vara stängt troligtvis till på onsdag denna vecka – vi har alltså öppet som vanligt fr.o.m imorgon.

Samtidigt har vi haft lite struligt med mjukvaran, operativsystemen, på våra datorer så det har varit lite småstruligt sista tiden. Fixat nya OS så det ska väl lösa sig, det också.

Det blir bra o förhoppningsvis snyggt med nytt golv:)

Ni är välkomna ner om ni känner för det! Snacka lite skit o ta en kopp kaffe om man vill.

Annat som händer nu i det närmaste är att vi kommer ha ett möte i Malmö där vi bjudit in alla kliniker o mottagningar från Region Skåne. Personal, enhetschefer/verksamhetschefer, läkare, politiker o upphandlare från Regione, forskare, socialarbetare m.fl. för att gå igenom o diskutera kring brukarenkäten som man gjorde i Sthlm för en bra stund sedan…

Vi har haft svårt hitta lämplig lokal, det har varit många turer kring det – men imorgon blir det alltså av. Skånes Brukarförening var runt på samtliga av Region Skånes substitutionsmottagningar för att fråga folk hur dem mådde o hade det – tog emot åsikter om vilka föräbdringar man skulle vilja se o s v.