sorry, men inte för att jag tror ni saknat mig

Hej!

ja, som jag trodde, skulle inte lyckas hålla det dagligen.. legat på maxdos nu nåra dagar och jag vet inte om detta e tillräckligt.. men känns så konstigt att detta inte heller fungerar fullt ut? men man e fan inte förånad.. hahaha, d e mer en regel än ett undantag att d inte ska gå bra 😀

nej men vi blev barnfria ett par dagar här å vi bara kopplade av å gjorde inget annat. men nu så damsugs det här i ett jävla tempo så man inte kan tänka alls på vad jag ska skriva..

Hej!

ja, som jag trodde, skulle inte lyckas hålla det dagligen.. legat på maxdos nu nåra dagar och jag vet inte om detta e tillräckligt.. men känns så konstigt att detta inte heller fungerar fullt ut? men man e fan inte förånad.. hahaha, d e mer en regel än ett undantag att d inte ska gå bra 😀

nej men vi blev barnfria ett par dagar här å vi bara kopplade av å gjorde inget annat. men nu så damsugs det här i ett jävla tempo så man inte kan tänka alls på vad jag ska skriva..

jo å kärringen fick ju lite födelsedagspengar som d skulle handlas kläder för.. så nu har man varit chauför t en sån dryyyyyyyyyyyg jävla klädbutik så man släpades runt på.. men hittade en sittplats utanför provhytten sen där man kunkde kolla lite nyheter å skit ist.. men såg till att ta neutral ställning det första jag gjorde när vi kom dit:

-Jag kommer inte till att säga varken "ja" eller "nej" , det är inte lönt fråga mig för jag svarar inte.

men jag mår ju bättre längre på dagen å märker mindre rekyleffeket. men d känns som om jag inte får poletten trilla ner.

hade möte med arb.förmedlinge, f-kassan å jobbcoash å från måndag så e d 2 timmar om dagen.. men känns som om jag ska kunna fixa. men kom även överrens om att se om det finns möjlighet att va på ett LVU-hem eller eventuella utbildningsmöjligheter..  så 28 ska jag träffa arb.för. igen..

uhh, pallar inte skriva mer nu, jobbigt va i såna affärer!!!

men ni får ha d bra så ska jag försöka få till det bättre imon.