Socialen bara tog mina två döttrar ifrån mig

I helgen har jag ännu en gång åkt ambulans in för hjärtat och nu har histoien upprepats sig igen då dagiset fast numera det nya daqgiset och skolan med dess rektor anmält mig för att vara nakotikapåvekad och även min fru. Socialtjänsen har tidigare efarenhet av mitt hjärta och samma händelse hände på förra dagiset när jag opererade min hjätklaff. då vi också blev anmälda så klart oskyldiga som vanligt men stigmatiseringen innanför socialtjänstens väggar är total liksom i övriga samhället och på dagiset och det ledde till att barnen kom i kläm då det inte går att ha sina barn på dagis och skola som trackasserar barnens föräldrar.

I helgen har jag ännu en gång åkt ambulans in för hjärtat och nu har histoien upprepats sig igen då dagiset fast numera det nya daqgiset och skolan med dess rektor anmält mig för att vara nakotikapåvekad och även min fru. Socialtjänsen har tidigare efarenhet av mitt hjärta och samma händelse hände på förra dagiset när jag opererade min hjätklaff. då vi också blev anmälda så klart oskyldiga som vanligt men stigmatiseringen innanför socialtjänstens väggar är total liksom i övriga samhället och på dagiset och det ledde till att barnen kom i kläm då det inte går att ha sina barn på dagis och skola som trackasserar barnens föräldrar.

Men nu har de tagit våra två älskade Flickor ifån oss på 5 & 6år trots saknad av evidensbased bevis på att det stämmer de de uttalat sig om. Även när vi idag åker in för att visa motsatsen med ett drogfritt prov får vi inte hämta barnen.Skillnaden är nu också att jag kommer bli en ensamståeende föälder den dagen jag får tillbvaka dem då min fru nu har kastat in handuken då hon inte orkar längre. Men hon kommer göra ett så fint avsked hon kan till livet bland annat måla akryl tavla med ängelmotiv till barnen och sedan ge dem en varm kram och säga att hon lider av en sjukdom som faller genom stolarna som det inte går att få hjälp för dvs när man har metadon och dubbeldiagnostik. Detta är nu den 6e utredningen de gör på våra barn utan att hitta några fel. och varje gång blir barnen skadade.

Hälsningar en ledssen och arg pappa som inte förstår varför barnen ska skadas pga mitt tidigare liv