skäms som en råtta över mitt “dåliga” engagemang!!

Hej!

hoppas ni mår bättre än mig….devil oj nu hittade jag dom smilisarna me yes

nej men va fan… datorjävel!!! suttit å (detta inlägget kommer d inte va cencurerat språk på) fittat med denna jävla kukdatorn så in i röda helvete!! å inte fan har d genererat ettjävla dugg på 4,5 timme!!! den jävla bluetooth`n kan fara åt helvete å ta datorn med sig å krypa upp där solen inte skiner på en otrvlig typ… hata Win8,1!!!

d  va den rumsrena d..

 

devil

Hej!

hoppas ni mår bättre än mig….devil oj nu hittade jag dom smilisarna me yes

nej men va fan… datorjävel!!! suttit å (detta inlägget kommer d inte va cencurerat språk på) fittat med denna jävla kukdatorn så in i röda helvete!! å inte fan har d genererat ettjävla dugg på 4,5 timme!!! den jävla bluetooth`n kan fara åt helvete å ta datorn med sig å krypa upp där solen inte skiner på en otrvlig typ… hata Win8,1!!!

d  va den rumsrena d..

 

Dr igår: berättade framstegen å d negativa och efter bönat och bett ett tag  å efter en stunds funderingade så blev jag den försa av hans patienter280-310 mg.. så d ska provas nu i helgen 🙂

var uppe kl5 imorse å blåste köket rent fyllde diskmaskinen, gjorde kaffe som skulle me t jobb, dukat frulle t dom andra t å hönerna. gjort mitt på jobbet, mockat å fixat sen handlat å fått min bok igen från Bertmarks förlag. billiga.. 950:-/ bok.. har 13 st nu så då kan man fan inte sluta heller :@  men faaaaaan va giriga  dom jag e hos (jag å min sambo) e på samma..

 

Chefen: (dom bor och äger hus, stall mark & hästar) jag tycker det ör orättvist att jag ska behöva göra allt här för att d e röda dagar så jag tänkte vi kunde dela varannan eller nåt.. djuren måste ju skötas trots röda dagar å jag vill inte alltid ha dom. e man djurskötare så då går man ju på schema å får ob-tillägg.. men jag tycker vi kommer överrens ist å delar på dom å struntar i chema iom d e ob.tillägg.en

 

om jag ska ta jaktexamen där så skulle jag å hennes gubbe komma överrens om pris etc.. men att jag varje dag sen 4 nov burit in ved i pannrummet sotat, sotat pannan, eldat å huggtsticker, tom på helgerna har dom haft inlavat snyggt å prydligt å sopat å snyggt på golvet. innan jag börja kunde man inte s golvet. jag jälper till å fixar å trixar utan att pipa om d..jag kör ärenden om dom e upptagna,  4,5 mån har dom haft en slav där som dom dess utom fått bidrag för(tror d var 5K för d.. å jag e självgående, helt å hållet..

 

generösa folk va?

vaknade imorse:me  nackspärr2000 som sitter i fortfatamde.. lägligt nu när man e hästvakt/skötare 10 dagar fram.. funderar på va på ett LVU-hem å arb.träna.. men e man så pass stark ännu? men jag vet att jag hade trivts som fan me d för lustigt nog får folk förstoende för en trots man ser ut som kom å hjälp mig å dö… hehe

 

nu ska jag hålla fre 🙂