Ska alla alla människor behöva “knarka” ,för att vi gemensamt förstå varann?

Jag kände aldrig Beppe ,jag vet  inte ens om jag hann träffa honom? .Men jag beklagar förlusten ändå. Nu läste jag lite slarvig.och jag vill ta upp det här , att jag fruktansvärt dålig på och besvara era kommentarer på mina inlägg..Det blir ju lite nonchalant. Men det är inte så jag tänker ! Utan jag måste ha ett driv framåt i den här frågan . För det är lite av ett long shot i förklaring , som helst ska förstås av alla människor . Om 30 år så kan man inte begära att alla ska förstå, Men förhoppningsvis så ska det finnas en underhålls-behandling för Amfetaminister också . För i mitt fall , om jag kommer fram? Alltså gott folk ? Man lägger inte ner ett helt liv ,

Jag kände aldrig Beppe ,jag vet  inte ens om jag hann träffa honom? .Men jag beklagar förlusten ändå. Nu läste jag lite slarvig.och jag vill ta upp det här , att jag fruktansvärt dålig på och besvara era kommentarer på mina inlägg..Det blir ju lite nonchalant. Men det är inte så jag tänker ! Utan jag måste ha ett driv framåt i den här frågan . För det är lite av ett long shot i förklaring , som helst ska förstås av alla människor . Om 30 år så kan man inte begära att alla ska förstå, Men förhoppningsvis så ska det finnas en underhålls-behandling för Amfetaminister också . För i mitt fall , om jag kommer fram? Alltså gott folk ? Man lägger inte ner ett helt liv ,

i frågan om att själv-medicinera mej ? All kreft och tid har jag lagt på att se till att världen inte blir så vass kantig och karg . Jag menar har man ingen egen förmåga att formatera alla känslo-intryck , alla impulser ,stressperioder rusningstrafik ( och ja se där åkte Classes penna i golvet) Och normalt tror jag att inte folk följer med pennans fortsatta vandrings-väg ,som jag inte själv heller brukar göra !! Jag försöker bara få fram här ett abnormt beteende här ? Jag är ? inute ens säker nu på om jag nu fick fram det nu heller ? men? Ja ? Låt stå kvar på tavlan. Helt klart är att jag behöver medicin för att få centralen i min hjärna att fungera ! Och det är väl inte egentligen inte konstigare än att en socker-sjuk får insulin ,rent medicinskt i varje fall !! Jag har haft olika mantra för och förklara varför jag har ett medicinskt behov (det kopplar ihop själ,kropp,ande). Och det kan ju låta både vagt och flummigt . Men om man säger att man är som en osorterad byrå-låda ,när man är omedicinerad.

Och som ni vet så kan det skapa ångest med huller om buller i frågan . Sen när jag tar min medicin så sorteras byrå-lådan upp automatiskt .Och jag kan börja gå !Jag måste bryta tillbaka till inledningen av inlägget ,det bara rinner ju på här . Beppe fick ju klart för sig när han blev sjuk , att det är inte medicinen i säg som skadar individen,utan det är samhället och övrigas sätt att se på det som kallas missbruk . Och så är det ju också .speciellt för min del upp till 30-35 års ålder kan man säga då slutade jag dricka alkohol för berusningens skull .Det klokaste beslutet jag har tagit för min egen skull.Faran är ju för mej omjag inte skulle få AdHd ellersomjag tror AdDd diagnos och medicinsk behandling är ju att jag tvingas vara på ett katastrofalt plan för och överleva.Det finns ingen plats och skriva på nu .Men alla människor ska väl inte behöva genomgå att bli “knarkare” för att förstå? Beppe tog med sig den insikten med sig härifrån att det är sättet vi ser på varann.Jag vet inte hur det har gått till?Men i tidsåldern när informationen når lika snabbt som ljuset så förstårjag att man fördömmer nästan mer innan man något visste . Och på en jävla massa olika plan och påtryckningar . Istället för att se en människa “så”ser”man”en”väderkvarn”!

mvh Kenta SBf