Pirr i magen

Du ska veta att när du ringde upp mej i så satt jag på muggen så jag svarade dej nog lite krystat av naturliga skäl . Men när du säger att vi ska nog kunna hjälpa dej så fick jag pirr i magen som en 50 åring är det inte en helt vanlig känsla kan jag säga.

Jag har ju inte räknat med att få någon hjälp egentligen . Så pirr känslan att gå ut i livet genom det . Och få känna sig klar att gå ? Livet har gått ut på att själv medicinera bort från döden att palla med det och försöka ta det till sig .

Och bara tanken att inte behöva tänka där längre utan att jag skulle kunna gå ut och? Vad vill jag i livet ? Med ett konstant stabilt mående i kroppen och själ och ande som jag förklarade förut att det kopplas ihop med amfetaminet .

Du ska veta att när du ringde upp mej i så satt jag på muggen så jag svarade dej nog lite krystat av naturliga skäl . Men när du säger att vi ska nog kunna hjälpa dej så fick jag pirr i magen som en 50 åring är det inte en helt vanlig känsla kan jag säga.

Jag har ju inte räknat med att få någon hjälp egentligen . Så pirr känslan att gå ut i livet genom det . Och få känna sig klar att gå ? Livet har gått ut på att själv medicinera bort från döden att palla med det och försöka ta det till sig .

Och bara tanken att inte behöva tänka där längre utan att jag skulle kunna gå ut och? Vad vill jag i livet ? Med ett konstant stabilt mående i kroppen och själ och ande som jag förklarade förut att det kopplas ihop med amfetaminet .

Jag har börjat mentalt att försöka se mitt mål . För att jag ska klara av hindren som finns . ? Bli ren . Gå genom Concerta . Ritalina . Blir jävligt svår tid för mej och slöseri i tid . Men eftersom jag inte vet om jag uppfyller era kriterier för en diagnosen Men framtiden kommer att göra det .

‘Hade jag fått chans att leva om mitt liv ? Så hade jag gått exakt samma väg ändå . Det är eller blir och saknas en både fysisk och psykisk ihop koppling av dom två . Det är svårt att förklara det på ett bräde . Men jag lyckades lite grann nu och förklara mej tycker jag ?

Mvh K