Pirr i magen 2

Hej !

Det sista sms hamnar som inlägg på hemsidan . För en som läste det tyckte jag skriv direkt och från hjärtat och man fattade Vad jag menade . Det är svårt och samla ihop sig till och förklara det .

Och sen kom det in en som har fått diagnos nyligen och gjorde en bra analys att vi är som som en dator . Vi tar in all information (och det går inte att stoppa )sen hinner vi bara bearbeta 10 % av det . Resten ligger kvar och snurrar .

Hej !

Det sista sms hamnar som inlägg på hemsidan . För en som läste det tyckte jag skriv direkt och från hjärtat och man fattade Vad jag menade . Det är svårt och samla ihop sig till och förklara det .

Och sen kom det in en som har fått diagnos nyligen och gjorde en bra analys att vi är som som en dator . Vi tar in all information (och det går inte att stoppa )sen hinner vi bara bearbeta 10 % av det . Resten ligger kvar och snurrar .

Jag fattade att jag måste lära mej och leva med ADHD addd eller Ad ??Men det går bara man får medicin . Och han jag pratade med sa en bra sak till att det blir en Jävla skillnad på och tvingas ta illegala medel som nu mot att få det på legal väg . Det gör en stor skillnad för självkänslan för jag slipper känna skuld känslan och allt det här andra som kommer med också . Och den stora största eller allt blir ju stort och bra Men slippa hålla på med verktygen . För det kände jag direkt att inte sitter jag korkat och mosar 20 st Metamina tabletter . Finns inte en chans till det .

Förstår du att det blir en mindre missbrukare =brukare  brukarföreningen . Bara jag orkar och härda ut igenom Concerta och Ritalina och ännu svårare att vara helt ren ?  Det blir ungefär som om man kopplar ur hårddisken och försöker använda datan  . Ännu värre nästan för informationen finns ju kvar i mej och går runt runt runt runt runt utan att kunna bearbeta det .pirr i magen sms till dej. Ligger på hemsidan nu .

Mvh K