Ovanligt trevligt på mottagningen i Falun ( positiv på opiater Mysko???)

Ja nu har tisdagen flugit förbi, jag och min man åkte tillsammans in till mottagningen då han samtidigt skulle träffa läkaren. Sen ville vi fråga om det underliga som hände tidigare i veckan när socialen gasade förbi med bilen för att hämta upp oss utanför dagis. En anonym anmälan hade inkommit till beroendeenheten i Falun om att vi tagit iktorevil, mysko. Men inget förvånar oss då vi blivit vana vid det här laget då den här behandlingen pågått i flera år nu.

Men det underliga var att syrrorna var väldigt trevliga inne på mottagningen, varav jag själv fick lov att föra  händelsen med socialen på tal. Då sa syrrorna att de var skyldiga att anmäla till socialen när barn var inblandade om det inkommer en anonym anmälan.

Ja nu har tisdagen flugit förbi, jag och min man åkte tillsammans in till mottagningen då han samtidigt skulle träffa läkaren. Sen ville vi fråga om det underliga som hände tidigare i veckan när socialen gasade förbi med bilen för att hämta upp oss utanför dagis. En anonym anmälan hade inkommit till beroendeenheten i Falun om att vi tagit iktorevil, mysko. Men inget förvånar oss då vi blivit vana vid det här laget då den här behandlingen pågått i flera år nu.

Men det underliga var att syrrorna var väldigt trevliga inne på mottagningen, varav jag själv fick lov att föra  händelsen med socialen på tal. Då sa syrrorna att de var skyldiga att anmäla till socialen när barn var inblandade om det inkommer en anonym anmälan.

Jag lämnade urinprov gick iväg och satte mig i rummet bredvid, fick bara ur mig lite grann. När syrran kom så visade hon en sticka där jag var positiv på opiater och sedan likaså min man MYSKO. Vi har inte tagit någonting, sedan vägrade syrrorna att ta en ny teststicka, utan skickar proverna på analys.

I efterhand så är jag orolig känns obehagligt, okej att en provsticka kan visa fel men för både mig och min man. Så mina tankar går direkt till att tänk om syrrorna vill ställa oss i dålig dager och skickat någon annans urin då vi inte såg på när de hanterade våra prover. Jag har alltid gått iväg till det andra rummet då jag vet att jag är negativ.

Senare när jag åkte hem fick jag också reda på att enhetschefen inne i Falun tagit kontakt med Svenska brukarföreningen för ett möte varav det innebär att syrrorna antagligen läst mina bloggar och vet att jag och min man vill starta Dalarnas Brukarförening och få en förändring. Om de då gör att vi visar positivt på opiater så skulle det innebära till deras fördel då vi blir mindre betrodda. 

Men jag vill hoppas på att de har skött sitt jobb korrekt, varav ett negativt prov återkommer som svar till oss. Syrran sa att om proverna skulle vara positiva så skulle vi direkt få återgå till att åka in tre gånger i veckan, måste hon vräka ur sig sådant när jag sagt att jag inte tagit någonting. Ångrar att jag inte svarade: så jävlig trodde jag inga kunde vara, varav jag vet att jag är ren och inte tagit något annat än min medicin metadon. För om hon säger att vi är positiva är det samma sak som att hon berättar för oss att hon fifflat med våra prover.

Ska inte ta ut något i förskott, men jag ångrar nu i efterhand att jag inte lämnade ett nytt urinprov igen och verkligen tittade på vad de gjorde under hela processen. 

Men jag ska inte ta ut nåt i förskott, men ingenting förvånar mig längre.

Min mans läkarbesök gick lika illa som mitt en gång i veckan ska han hämta. Men det som var bra är att även han numera tar skriftligt på det som sägs därinne så han ska också få en motivering av läkaren inne i sin journal.

 

Imorgon åker jag ner till Svenska brukarföreningen varav Berne hämtar upp mig & familjen på centralen 10.15   ska bli så himmla spännande att få se hur det är därnere.

Kram på er alla