Om fem år…

Nu ska jag förutspå framtiden (med ledning av det förflutna). Då är jag i gott sällskap; så jobbar geologer, vulkanologer, astronomer etc etc. Det som har hänt tidigare – det kommer att hända igen.

Här kommer den – min spådom: Jag tror att inom fem-tio år så kommer de som idag stödjer befintliga hr insatser för PWID, såsom sprutbyten och substitution, att, till skillnad från idag – ha anammat vårt (SBFs) stöd för underhållsbehandling med heroin, injektionsrum, avkriminalisering av det egna bruket mm..

Vi har sett det hända så många ggr.

Jag ska spara den här spådomen och börja bocka av.

Om fem år.

Nu ska jag förutspå framtiden (med ledning av det förflutna). Då är jag i gott sällskap; så jobbar geologer, vulkanologer, astronomer etc etc. Det som har hänt tidigare – det kommer att hända igen.

Här kommer den – min spådom: Jag tror att inom fem-tio år så kommer de som idag stödjer befintliga hr insatser för PWID, såsom sprutbyten och substitution, att, till skillnad från idag – ha anammat vårt (SBFs) stöd för underhållsbehandling med heroin, injektionsrum, avkriminalisering av det egna bruket mm..

Vi har sett det hända så många ggr.

Jag ska spara den här spådomen och börja bocka av.

Om fem år.