Nykomling ????

Hej !! 

Hej !! 

Vad glad jag är över att börja skriva här och börja knyta kontakter med andra som har Substionsbehandling. Har bara haft metadon i 3 månader lagligt så är en nykomling. Kom hem från Köpenhamn i samband med det också. Har bott där lite till och från och nu hade jag bott där på gatan 1 år i streck. Är så himla glad över att vara hemma och nu när man inte är så borta i huvudet o känslomässigt längre så är jag så lycklig över att jag lever. Börjar inse att varje heroinfix jag tAgit har varit en lek med döden. Det tänker man ju aldrig på när man är där det vet ju alla o om man väl tänker på de skiter man i det. Men iallafall är jag superlycklig över att ha fått den här chansen att få metadon. Just nu bor jag i ett familjehem på Öland. Har ett eget rött hus med vita knutar! Värsta idyllen 🙂 det räcker så sålänge så fortsätter jag imorgon eller ikväll! 

nu ska jag in till beroende centrum och prata om höjning. Har stått still 1 månad nu och det har varit ganska jobbigt. Så hoppas på det bästa, orkar inte med sömnlösheten och abstinensen mer. Håll tummarna! 

Vill gratulera Pierre med, som äntligen fått sin metadon! Han har verkligen kämpat i 2 år och skött sig och gjort allt dom sagt, nu är det hans tur att få något tillbaka så han kan må bra!! 

 

Kramar nykomlingen Louise!