Ny praktikant! ( en liten presentation )

Mitt namn är Jenny Pira och jag är 32 år gammal.  Jag har tre barn som jag träffar så ofta det bara går och målet är att dom ska få vara med mig varannan vecka iaf. Livet har varit en rejäl bergodalbana men det börjar bli rätt stabilt iaf. Jag försöker hålla min impulsivitet i schack! För att citera Thorsten Flinck " Jag är en kaotisk människa"..Jag har diagnos Add men måste ev göra en ny utrednig pga diverse saker  som visst spelar roll som jag inte alls begriper men sånt är livet och har typ alltid varit. Så, härligt bitter jag låter men men..;)

Mitt namn är Jenny Pira och jag är 32 år gammal.  Jag har tre barn som jag träffar så ofta det bara går och målet är att dom ska få vara med mig varannan vecka iaf. Livet har varit en rejäl bergodalbana men det börjar bli rätt stabilt iaf. Jag försöker hålla min impulsivitet i schack! För att citera Thorsten Flinck " Jag är en kaotisk människa"..Jag har diagnos Add men måste ev göra en ny utrednig pga diverse saker  som visst spelar roll som jag inte alls begriper men sånt är livet och har typ alltid varit. Så, härligt bitter jag låter men men..;)

Jag började min praktik här på SBF riks för en vecka sedan och trivs redan superbra! Jag känner Maya sedan innan och Saga hade jag träffat lite smått innan också på vägen så det kändes schyst att redan ha lite koll på vilka som vistades dit jag skulle och vilka jag skulle arbeta med mest. När jag väl kom dit kände jag mig välkomnad av alla och det är ett toppenställe helt enkelt. Jag pluggade på folkhögskola innan eftersom jag aldrig gick ut grundskolan. Innan dess hade jag lönebidrag på ett ställe som heter QvinnoQulan ( Rfhl ) Jag började först som en besökare av ren nyfikenhet och sedan rullade det på. 

Här som praktikant på SBF lär jag mig för de första rutinerna och sedan försöker jag ta till mig all fakta om hepatit C som behövs. Jag har inte hepatit C själv men har haft det omkring mig iom vänner och bekanta. Rätten till substitutionsbehandling och sprututbyte har alltid varit en hjärtefråga och jag har då aldrig blivit riktigt klok på människors exkluderande och synsätt när jag vart  på tolvstegsbehandlingar och möten. Mitt intresse ligger i att få hjälpa till att sprida medvetenhet för att människor ska kunna få ett drägligt liv och få vara så säkra som det går hur man än lever och vad man än gör. Jag känner att SBF är helt rätt ställe för mig och nu hoppas jag bara att jag får beviljat lönebidrag för det skulle verkligen få livet att bli ännu lite mer bättre!