Nu var det 17 sprutan

 Hej, så har jag tagit min spruta!

Veckan har varit mycket klåda och trötthet men jag har fått bättre krämer( kortison) och ett nytt antihistamin för klåda. Annars är det OK jag sover äter skiter bra psyket orkar , vad mer kan man begära när man tar denna medicin. Fick annars mycket bra besked levervärdena alltså alat,asat låg normala (detta hände inte under de förra behandlingarna) inget virus i sikte och blodstatus ok vita blodkroppar börjar sjunka men är ändå helt ok. Så egentligen är jag väldigt frisk nu????????!!!! mvh peo

Hoppas att allt är så bra det kan bloggbrader Hans” nu jäklar ska vi bli friska”. Ha det gött mvh peo

 

 

 

 Hej, så har jag tagit min spruta!

Veckan har varit mycket klåda och trötthet men jag har fått bättre krämer( kortison) och ett nytt antihistamin för klåda. Annars är det OK jag sover äter skiter bra psyket orkar , vad mer kan man begära när man tar denna medicin. Fick annars mycket bra besked levervärdena alltså alat,asat låg normala (detta hände inte under de förra behandlingarna) inget virus i sikte och blodstatus ok vita blodkroppar börjar sjunka men är ändå helt ok. Så egentligen är jag väldigt frisk nu????????!!!! mvh peo

Hoppas att allt är så bra det kan bloggbrader Hans” nu jäklar ska vi bli friska”. Ha det gött mvh peo