Nu är måttet rågat!

Nu är måttet rågat, i morgon åker jag till Falkenberg och tvingar in mig på metadonkliniken, jafg är törr på detta livet. Metadonet är det enda som fått mig att återgå till normalt fungerande, lyckligt liv och för er som tror att metadonet ger någon resgivande effekt tror helt fel. Varför kan jag inte bara få den behandling som är den enda som hjälp? Svaret jag fick från ÖVERLÄKAREN var att jag inte var tillräckligt nergången. Det är lika illa som att säga till en diabetiker att vi vägrar behandla ditt tillstånd innan du blir väre. Senast igår fick jag krampanfall och fick föras akut till sjukhus, nu får det fan vara nog. Jag vill överlvera!!!

Nu är måttet rågat, i morgon åker jag till Falkenberg och tvingar in mig på metadonkliniken, jafg är törr på detta livet. Metadonet är det enda som fått mig att återgå till normalt fungerande, lyckligt liv och för er som tror att metadonet ger någon resgivande effekt tror helt fel. Varför kan jag inte bara få den behandling som är den enda som hjälp? Svaret jag fick från ÖVERLÄKAREN var att jag inte var tillräckligt nergången. Det är lika illa som att säga till en diabetiker att vi vägrar behandla ditt tillstånd innan du blir väre. Senast igår fick jag krampanfall och fick föras akut till sjukhus, nu får det fan vara nog. Jag vill överlvera!!!