Myndig eller inte myndig? När man har fyllt 18 år +? är frågan ? !!

Var så hälsad systrar och bröder ,från Norr till Söder i vårat av avlånga land . Ett litet tag sen var det jag var här minsann .!

Var så hälsad systrar och bröder ,från Norr till Söder i vårat av avlånga land . Ett litet tag sen var det jag var här minsann .!

Man och jag är samma sak för mej ,när jag vill fråga mej själv om vi har kommit någonstans  ( framåt borde ju vara att föredra ,när det gäller allting .Från gott smitt-skydd till en bredare förståelse för varför vi tog den här vägen över berget istället för att gå runt det . ) Men för mej alltså i min verklighet, så tog vi nått steg fram men vi föll två steg tillbaks . Kraften ,viljan att flytta fram våra positioner uteblev. Punkterat av en liten skara ( hoppas jag ? att det är alltså ? ) av oss som valde att bryta säg in ,hemma hos oss själva .( Det är själva fan till det . ) Den stockholmska brukarföreningen , har nu haft två inbrott. Och det första resulterade i att ( tygbytet ) drogs ner till Måndag och Fredag. Som brukare är det nog svårt  tillräckligt ändå att planera in ett besök , varje dag från Måndag – Fredag. För få ihop sin dag ,sitt liv behövs en 8 timmar i plus-tid . Ja jag får inte ihop det ändå ,man liksom karvar sig fast ändå och kommer inte framåt ändå . Så idioter som inte har hjärna nog att visa respekt för sitt eget hem ( brukarföreningen  ) borde få tvätta bort olja och fjädrar tills deras hud är så illröd så att dom kan inte göra något annat än att stå upp ett par dagar och fundera på vad var det som blev så fel ?? ty det är inte säkert att den gruppen förstår att det blir konsekvenser ? Av ett så jävla dumt tilltag som att mitt på dagen ( med alla grannarna som säkert tappar köttet och gapar av förvåning . Vad gör dom ??!! Visserligen har man ju hört att knarkare skyr inga medel . Egot är stort som en fotboll på dessa individer som bjuder Svenssons på precis det dom vill ha . Dom gottar sig i det och bränner av en ny salva med det nyfunnena krutet . Mot vårat håll,alla dom övriga som försöker att behålla lite självrespekt ( ett uns av stolthet ) Vissa saker gör man bara inte !! Det kom ju ett inbrott härom veckan ( lite knapphändiga uppgifter i hör sägen  ) men det skulle bero på att kl 0900 bestämde sig individen för att inte vänta till kl 10.00 då bytet öppnar .utan han agerar på reptil hjärnan utan någon koppling på att den timmen i revalans till allt annat är då "inget"alls att tala om !! Så Mayday alltså , ta bort ,fingerknäpp = finns inte mer .!

Jag gratulerar St:Görans sjukhus till att få igång vad som ska vara till viss del ett samhälls-ansvar att ge medborgarna ett gott smittskydd,vilket gagnar mindre sjukvård och personligt lidande som följd. Och om nu samhället är till för alla? Du,Ni?Du igen?Jag drömde mej tillbaks till tiden ,när vi alla var människor !Sorry öppnade ögona för länge sen och såg "djurens lag "av den nya "människan". vars motto är : Friheten finns,det är bara se till att ta den också ??Men ?inte på beskostnad?Det blir fel så jag .

Släpper det där,och ställer mej frågan varför man har en åldersgräns på 20 år ( När man är myndig vid fyllda 18 år ? Få lära sig den hårda vägen genom att smittas av gulsot,hiv för att man har inte rätt till smitt-skydd sina första år som myndig.?Jag tycker nog inte det!!Jag glider över till smittskyddet överlag ,som inte finns längre . Det slog mej precis innan jag kom hit idag . Att nästan alla jag träffar i min krets börjar på stående fot : Jag har inga verktyg?nej koka el sprita