MINNENAS DAG FÖR ALLA BRUKARE SOM HAR DÖTT !!!

Och många har dött i helt i onödan!! Eller hamnar utanför underhållsbehandling av ganska dumma skäl,återfall etc etc. För att myndigheter, tänker över våra huvuden. Vad som är bäst för oss!! En nolltolerans som slutmål , Är rent korkat. Vissa människor, behöver helt enkelt medicinering av hjärnan ,det är inget konstigare än så. Som jag ser det ,är man sockersjuk ,så får man insulin.Hjärnan är ju en muskel som vi tänker igenomoch jag går på tjack är snart 50 år. Och tjacket har räddat mej (själv-medicinering) från att ta livet av mej . Det har jag fattat i den senare delen av mitt liv. Något är trasigt i centralen i hjärnan och jag får ingen underhålls-behandling alls idag.Men nu till minnet av dom som redan har dött. Jag växte upp med en kille som hette Niko, vi var som bröder. en utvecklad vänskap, men vi gled ifrån varandra sista åren innan han dog. Och när jag fick hans dödsbesked.så klarade jag inte av att ta in det just då..

Och många har dött i helt i onödan!! Eller hamnar utanför underhållsbehandling av ganska dumma skäl,återfall etc etc. För att myndigheter, tänker över våra huvuden. Vad som är bäst för oss!! En nolltolerans som slutmål , Är rent korkat. Vissa människor, behöver helt enkelt medicinering av hjärnan ,det är inget konstigare än så. Som jag ser det ,är man sockersjuk ,så får man insulin.Hjärnan är ju en muskel som vi tänker igenomoch jag går på tjack är snart 50 år. Och tjacket har räddat mej (själv-medicinering) från att ta livet av mej . Det har jag fattat i den senare delen av mitt liv. Något är trasigt i centralen i hjärnan och jag får ingen underhålls-behandling alls idag.Men nu till minnet av dom som redan har dött. Jag växte upp med en kille som hette Niko, vi var som bröder. en utvecklad vänskap, men vi gled ifrån varandra sista åren innan han dog. Och när jag fick hans dödsbesked.så klarade jag inte av att ta in det just då.. Det tog flera år innan tårarna rann ur mej sorgen av förlusten att han inte är kvar i livet .!!! Och jag saknar flera av de mina,men han tog jag det hårdast när sorgen väl kiom.

Tack för ordet.

mvh Kenta på brukarföreingen.