Min saknade ängel

Hej tänkte berätta om min tvätt bästa vänner som gått bort pga av droger.

Hej tänkte berätta om min tvätt bästa vänner som gått bort pga av droger. 2012 dog mina ena bästa vän av en heroin överdos,vi har känt varandra sen mer än tio år,hon åkte ur programmet 2011 hon fanns där för mig mig när min pappa dog, hon hjälpte mig städa ut han lägenhet,Men sen flyttade jag 2011 meningen var att hon skulle bo med oss,min man började bygga ett litet hus på tomten där var det meningen hon skulle bo men hon hann aldrig upp utan heroin hann förre,vi hade planerat så mycket, hon skulle börja programmet här uppe där jag gick och jag och hon var överlyckliga att kunna slippa Helsingborg, jag pratade med henne dagen innan hon dog hon gick på heroin men jag sa hela tiden till henne att vara försiktig eftersom hon bland med benen.Dagen efter när jag går in på Facebook ser jag att det står att hon dött, jag grät och grät och än i dag gråter jag när jag tänker på henne.Det huset min man byggde står kvar men används som ett förråd, det huset som skulle bli hennes hem, vi skulle måla det köpa en fin säng och ett bord, det känns hemskt när jag ser det för det är en påminnelse att hon inte finns,vila i frid min ängel sanna vi ses när det är mun tur.Min andra bästa vän ompi dog i februari i år hon gick i programmet med och hade metadon, men hon var väldigt deprimerad hon kunde aldrig komma över sin föräldrars död som dog med en veckas mellanrum.Hon var glad utåt men inombords var hon död.Hon fick alltid mig att skratta och hon lyssnade alltid man kunde ringa henne när som helst på dygnet.Jag saknar henne så mycket, hon var som en syster.Jag pratade med henne några dagar innan hon dog, två dagar innan hon dog hade hon ringt flera gånger, jag kunde inte svara eftersom jag var tvungen att ha koll på min hund som fått i sig choklad ute och jag har i dag sån ångest att jag inte svara. nästa helg ska jag lägga en ros i havet för hon blev strödd i havet för tre ca tre veckor sen. det känns hemskt att aldrig mer kunna prata med henne eller att kunna umgås med henne men hon har det bra nu utan all ångest hon hade, nästa år ska jag gå på svenska brukarföreningens minnes dag. saknar dig så mycket min ompi du finns i mitt hjärta ???? föralltid