MIN RESA OCH KAMP

Provar mitt första blogginlägg.
Jag kommer från Järfälla kommun. Tänkte berätta lite om.min.bakgrund först. Jagar idag 37. Och kämpar med Adhd och få medicinsk behandling. Har en trasslig bakgrund. Droger kom.in rätt sent vid 23 års ålder. Brukat och missbrukat opiater och även benzo. Idag är jag ren. Sedan två år sedan. Åkt in.och utgå psyk och dom krogar bara ner mig med olika mediciner. Idag har jag kommit långt. Inte varit i slutenvården på ca två.år.

Svårt bli tagen på.allvar i vårdsystemet.

Brinner för att missbrukare ska få bättre vård. Och har en.önskan att det ska vardagen självklarhet med,fria sprututbytesprogram i alla län för att undvika smitta. Hepatit c drabbarmånga och människor dör helt i onödan.

Jag vill att politikerna ska ändra sin.narkotika politik.

Även missbrukare har rätt till.läkemedel när det handlar om tex Adhd. Jag har kämpat i tre år med min loppen mottagning.

Hjälp.därpå väg.

Blev kanske något spretigt inlägg.

Provar mitt första blogginlägg.
Jag kommer från Järfälla kommun. Tänkte berätta lite om.min.bakgrund först. Jagar idag 37. Och kämpar med Adhd och få medicinsk behandling. Har en trasslig bakgrund. Droger kom.in rätt sent vid 23 års ålder. Brukat och missbrukat opiater och även benzo. Idag är jag ren. Sedan två år sedan. Åkt in.och utgå psyk och dom krogar bara ner mig med olika mediciner. Idag har jag kommit långt. Inte varit i slutenvården på ca två.år.

Svårt bli tagen på.allvar i vårdsystemet.

Brinner för att missbrukare ska få bättre vård. Och har en.önskan att det ska vardagen självklarhet med,fria sprututbytesprogram i alla län för att undvika smitta. Hepatit c drabbarmånga och människor dör helt i onödan.

Jag vill att politikerna ska ändra sin.narkotika politik.

Även missbrukare har rätt till.läkemedel när det handlar om tex Adhd. Jag har kämpat i tre år med min loppen mottagning.

Hjälp.därpå väg.

Blev kanske något spretigt inlägg.

Hoppas jag fick fram.min ståndpunkt.

Jenna