Min inteferonbehandling m.m

hej ! jag går på iteferån beh. i lund fick önskan av folk att jag skulle skriva lite om detta.Jag har fått en ny lever trannsplanterad ,Så det är ju lite speciellt. I dag 2012-10-11 mår jag rätt fass .Jag tog vitkropps köjande medecin igår, det är inte så trevlig ,huvudvärk,ont i benen,helt krafftlös!!!  tog prover i går o det visa sej att mina vita b-kr hade gått ner till 0,3 . så jag får inte lava bland folkmassor o folk såm har olika förkylningar o så.senast låg blodkropparna på 3,2 eter 3 veckors intag av neupogen ,Som höjer värdet ,Jag gick på väldigt låd dos inteferån 45 mg ! när dom höjde till 135 så dök värderna igen! skit!! jag fick min heppatit 92 sen fick jag till ett lever byte för i dag ca 1/5 år sedan ! mer om det senare!!!   men sån sagt i dag är inte en av dom bättre ,Så därför slutar jag mina ord för i dag!!!!   ta hand om varann !!! kramar till folket!!!!!!!!!!!  HASSE

hej ! jag går på iteferån beh. i lund fick önskan av folk att jag skulle skriva lite om detta.Jag har fått en ny lever trannsplanterad ,Så det är ju lite speciellt. I dag 2012-10-11 mår jag rätt fass .Jag tog vitkropps köjande medecin igår, det är inte så trevlig ,huvudvärk,ont i benen,helt krafftlös!!!  tog prover i går o det visa sej att mina vita b-kr hade gått ner till 0,3 . så jag får inte lava bland folkmassor o folk såm har olika förkylningar o så.senast låg blodkropparna på 3,2 eter 3 veckors intag av neupogen ,Som höjer värdet ,Jag gick på väldigt låd dos inteferån 45 mg ! när dom höjde till 135 så dök värderna igen! skit!! jag fick min heppatit 92 sen fick jag till ett lever byte för i dag ca 1/5 år sedan ! mer om det senare!!!   men sån sagt i dag är inte en av dom bättre ,Så därför slutar jag mina ord för i dag!!!!   ta hand om varann !!! kramar till folket!!!!!!!!!!!  HASSE