Min Hepatit C-behandling: Fjärde sprutan

Ja då var det onsdag och jag har tagit min interferonspruta. Detta är som sagt min tredje behandling men jag har ändå svårt med att spruta mig i magen inte sticke,t utan att man drar upp o slår i sig. FAN va snar likt det blir. Den dos jag tar är 180 microgram och jag måste säga att behandlingen går förvånandsvärt bra och min känsla säger mig att medicinen biter ordentligt. Det jag känner av nu är lätt ledvärk, huvudvärk illamående som går i vågor( och så har jag fått taggit humör). Ha det bra//Peo

Ja då var det onsdag och jag har tagit min interferonspruta. Detta är som sagt min tredje behandling men jag har ändå svårt med att spruta mig i magen inte sticke,t utan att man drar upp o slår i sig. FAN va snar likt det blir. Den dos jag tar är 180 microgram och jag måste säga att behandlingen går förvånandsvärt bra och min känsla säger mig att medicinen biter ordentligt. Det jag känner av nu är lätt ledvärk, huvudvärk illamående som går i vågor( och så har jag fått taggit humör). Ha det bra//Peo