Måndag !! den 8 augusti år elva..

Hej Hemsidan och dess invånare och annat nyfiket folk . Som tittar in och läser våra inlägg , som mestadels är skrik och utrop om förändring !!

Jag skulle egentligen ha varit på föreningen och hjälpt med tyg-byten och annat . . men en utanblivenhet av medicin av kriminell karaktär gör att jag sitter kvar hemma och ugglar ..Egentligen så får jag det där kriminella medicin-skåpet att rulla på ganska bra trots allt. För jag är närvarande dom flesta dagarna på jobbet , och tur är väl det ..

Hej Hemsidan och dess invånare och annat nyfiket folk . Som tittar in och läser våra inlägg , som mestadels är skrik och utrop om förändring !!

Jag skulle egentligen ha varit på föreningen och hjälpt med tyg-byten och annat . . men en utanblivenhet av medicin av kriminell karaktär gör att jag sitter kvar hemma och ugglar ..Egentligen så får jag det där kriminella medicin-skåpet att rulla på ganska bra trots allt. För jag är närvarande dom flesta dagarna på jobbet , och tur är väl det ..

För ska jag vara någonstans med lite engagemang från min sida så är det både rätt tid och rätt plats .att sätta in tanke-frön , som jag gärna vill se slå rot ,, man slås ner även av sina egna som myllrar att i både concerta ,Ritalina finn det massa till-satser , som kanske är är mera farligt än bra för oss.. Det blir ju lite fel det här för vi vi amfetaminister har ju ingen medicn alls att  tillgå . Om man inte kämpar sig igenom en adHd- utredning  med en ganska orimliga krav för att komma in på den .  SEn kanske blir det som jag uppfattade den så var den mer av god-tycklig karaktär än stöd av medicinska fakta  eller ett verkligt underlag för att ge patienten den bästa möjliga vård efter det reella behov som faktiskt finns .

jag har en hel del att säga om utredningen på Maria-kliniken ,och det tyckte även dom på Magnus Huss (karolinska sjukhuset9 .  När jag berättade en del om hur det gick till !!1

Jag ska repetera snabbt  jag träffade Anna hellberg  läkare på Maria inte en gång inte heller två utan tre patient-besök för en planerad inläggning . och jag ville inte vara där mera tid än det krävdes av mej . och jag frågade hur lång tid det skulle ta . För jag kunde se tillatt jag var ren  , och eftersom jag hade mål så fanns argumentet där . dom första två besöken gick jag därifrån skit.förbannad utan den patienten informationen , DEn tredje gången var till och med hon som skulle utreda mej med och trots världens enklaste säga att den här delen tar ungefär 3-4 dagar .då hade vi varit smarta människor tillsammans . Och spart in tid och patient-plats  men det här skulle bli en följetong som slutar långt senare.!!1 Det känns verkligen som ett Måndags–inlägg det här ,grusiga ögon och matt hatt och det som står har jag redan tidigare sagt. jag skulle ha skrivit om att vi är inte lika inför lagen . och att inom lagens ämbete? finns det både domare och jurister som tar sin chans att göra oss arvslösa bara för vi har en s.k missbruks-historia bakom oss .. rätt många av oss har ju varit med och skrivit historia i krig och annat . Kort sagt det är inget fel på våra tankebanorna generellt sett . sen kan man flyta ut  ganska ogenomtänkt i ett inlägg som jag har gjort här ! men det bjuder jag på ..

mvh Kenta sbf