Lycka för första gången på 18år.

 1a gluttare på att blogga. ska dock försöka.

Susanne heter jag, 50 år.. Råkade ut för en svår olycka 1993, blev svårt skadad både fysiskt och psykiskt.Fick så svåra skador att jag låg nersövd i 3 omgångar då dom fixade mina skador.

Min kropp krävde större doser av morfin än på en normal människa, så dom fick ge mig hästdoser för att smärtlindra.Dom kliade sig lite i huvudet ?? Varför tålde jag så mkt medicin.?  , Men gav mig mera morfin

Utvecklade också en otrolig ångest, eftersom jag utvecklat post traumatisk Stress Syndrome.Detta försökte lindras med sk lyckopiller.Cipramil.

. Vid hemkomsten efter 3 veckor hade jag med mig en stor påse med medicin. (Jag som aldrig ätit sådant förut i hela mitt liv.)  Fick förutom morfin.Imovane . en insomningstablett som EJ var beroendeframkallande , helt ny medicin.(Idag är Imovane narkotikaklassat.

 1a gluttare på att blogga. ska dock försöka.

Susanne heter jag, 50 år.. Råkade ut för en svår olycka 1993, blev svårt skadad både fysiskt och psykiskt.Fick så svåra skador att jag låg nersövd i 3 omgångar då dom fixade mina skador.

Min kropp krävde större doser av morfin än på en normal människa, så dom fick ge mig hästdoser för att smärtlindra.Dom kliade sig lite i huvudet ?? Varför tålde jag så mkt medicin.?  , Men gav mig mera morfin

Utvecklade också en otrolig ångest, eftersom jag utvecklat post traumatisk Stress Syndrome.Detta försökte lindras med sk lyckopiller.Cipramil.

. Vid hemkomsten efter 3 veckor hade jag med mig en stor påse med medicin. (Jag som aldrig ätit sådant förut i hela mitt liv.)  Fick förutom morfin.Imovane . en insomningstablett som EJ var beroendeframkallande , helt ny medicin.(Idag är Imovane narkotikaklassat.

Efter det har följande hänt, tablettintaget har ökat stort, Dessutom pajade min rygg, genomgick en stoor ryggoperation med utgång oviss.detta var år 2000. Började då bruka värktabletter, samt tabletter för ångesten som suttit med helt tiden efter den där jäkla olyckan.

Detta var början på min karriär som brukare av mediciner. Jag tänkte återkomma om detta.

. Är en lycklig tjej precis nu, Fick ordinerat Subexone i Februari- Efter 19års kämpande mot tabletterna.=knark på recept.

Har för första gången i mitt liv, åter känt en smula lycka, klarat av att sova, leva, vakna. vara social. Detta var bara början. tänkte berätta om resan jag gjort, och vill gärna hjälpa andra.

Hälsningar Susanne