Livsglädje

Livsglädje !!

Livsglädje !!

Det är något jag känner av ofta nu för tiden. Jag mår bra och har ro inombords och det är stort. Nu bor vi i en egen liten tvåa på Kalmar södra. Så nu slipper jag alla problem och all ångest av familjhemmet. Att ha ett eget hem är helt fantatiskt, för bara ett år sedan levde jag fortfarande på gatan. Mitt hem var ett blått tvåmannatält med en pressening över. Matrplatsen var en eldstad utanför. Det är helt galet att jag levde så, det är så långt fån verkligheten för en del. För mig var det min hemska verklighet varenda dag. Vissa nätter kom man in på ett härbärge, och någonstans i allt det onda så fick man en liten ljusglimt av att få sova i en säng. Att få i sig lite mat och lite kärlek av personalen. Sen dog vår bästa killkompis på det härbärget, på en plastmadrass. Hemskt… har svårt än idag att prata om det än idag. Marja min bästa vän dog i mina armar han dog… Det var en tufft år! Idag tittar dom båda ner på oss och är stolta. Det är jag säker på!

—-

Var uppe på operation idag och skulle ta plamsa prov på metadonet eftersom jag ska ha höjning. Sköterskan spräckte dom enda två små kärl som jag har och sen fick hon inte sticka mer. Hon var sån amatör, jag ska ju fan inte behöva säga till hur dom ska sköta sina jobb. Vilka nålar hon ska använda et.c . Det är så fruktansvärt eftsrom jag har min skada. Hela min arm är totalförstörd av injectioner och jag är livrädd sen jag höll på att förlora armen. Så dom får hitta på ngt alternativ. 

—-

Nu sitter jag på kamratstödet och ska laga mat till 20 pers. Blir spännande för det är första gången. !

Jag är lite dålig på att skriva eftersom jag bara har min telefon hemma att blogga från och det är inte optimalt! Men ska försöka bli bättre. Längtar också efter dom som ska till stockholm och hälsar på, tills jag får höra hur det gick och vad som planeras. Vill verkligen vara med! Är så ledsen att jag inte kan komma upp till stockholm. 

Kram på er alla !!!!