Kan en sund person bestämt detta????

Kan det verkligen vara riktigt att det är så som Petra skriver??!!??!!   Jag trodde att de drev med mig då de sa att jag ska hämta min medicin varje dag på psykmottagningen hemma i Mora?!?!

Kan det verkligen vara riktigt att det är så som Petra skriver??!!??!!   Jag trodde att de drev med mig då de sa att jag ska hämta min medicin varje dag på psykmottagningen hemma i Mora?!?! Men då jag läste exakt det jag fick höra av kuratorn här på Ulleråker där jag är inlagd för att få metadon förstod jag att det måste faktist ligga till så!!!!!!!  Det är ju faktist riktigt sinnessjukt !!!             T O M en dummskalle kan väl fatta att det antagligen går åt helvete då…  Som i mitt fall,är här som smärtpatient men i och med att jag är en missbrukare så tycker jag att jag inte alls blir behandlad som övriga smärtpatienter och det får jag väl acceptera men ska det behöva vara så!!  Har problem med axlar ,ben,höft och rygg så det är mycket jobbigt att hoppa längre sträckor och ej ha möjlighet att vila så jag skulle hemskt gärna spendera den tiden med att umgås med mina barn och göra saker på den tiden i stället.. Skulle antagligen kännas betydligt bättre att trösta sig själv med att tänka på hur skoj det var att ta den där promenaden med min dotter i stället  för att ha hämtat sin medicin som ska hjälpa mig till ett bättre liv!!!!???? 

Innan Dr Freijs tog av mig alla mina mediciner tog jag ut Fentalylplåster,Dolcontin och Xanor så jag klarade mig i tre månader!!!    Metadon är ju rena barnmaten jämfört med de jag hade då men jag ska ej få ta ut så jag klarar mig i en vecka ens!?!?   Om jag hade misskött medicinerna på nåt sätt hade jag kunnat förstå att de ville straffa mig som nu men har aldrig misskött mina mediciner för det är tack vare dem jag kunnat ha ett relativt normalt liv i ca 8 år .  Jobbade och klarade mig utan droger och hade familj osv.. Det stör tydligen många läkare framförallt Freijs störde det enormt så han var tvungen att slå bort benen på mig totalt … Vet att det inte bara jag som har liknande problem med honom men det är ingen tröst precis…..    MVH  Hasche