Jag mår verkligen dåligt !

Det kanske låter gnälligt . Äh dra åt helvete . Jag måste få säga vad jag tycker !! Svabbt drag,jag har medicinerat mej själv sen typ 17 års ålder till nu 53 ,36år tror jag ?Det har varit en hel annat . Men jag har stabiliserats i grund-valarna sista 15 åren kan man säga eller mer att ?Det är inte viktigt nu.. min fråga i sak . Är ? Jag har en önskan bara att jag skulle kunna åka till Rockesholm på behandling . Jag har varit där och fann mej själv väl där. Och där finns det gott om platser att sitta ifred som att prata med vem som helst . ?Det är ett bra ställe el o det är lugnt där . 1gång packade jag väskan och skulle börja gå därifrån Ja? en halv gång till kanske ?Men jag gick ner till huset .Jag hoppar över lite historia .

Det kanske låter gnälligt . Äh dra åt helvete . Jag måste få säga vad jag tycker !! Svabbt drag,jag har medicinerat mej själv sen typ 17 års ålder till nu 53 ,36år tror jag ?Det har varit en hel annat . Men jag har stabiliserats i grund-valarna sista 15 åren kan man säga eller mer att ?Det är inte viktigt nu.. min fråga i sak . Är ? Jag har en önskan bara att jag skulle kunna åka till Rockesholm på behandling . Jag har varit där och fann mej själv väl där. Och där finns det gott om platser att sitta ifred som att prata med vem som helst . ?Det är ett bra ställe el o det är lugnt där . 1gång packade jag väskan och skulle börja gå därifrån Ja? en halv gång till kanske ?Men jag gick ner till huset .Jag hoppar över lite historia . Jag visste redan som innan jag åkte att medicineringen finns det ett behov av snarare än ett beroende . Det behovet har inte avtagit . Det blir som hack i filmen utan.och hänger inte helt med för känslorna och tankarna kommer från olika håll,jag slår ner mej själv i dom . OCH HÅLL BARA UT I 3år SÅ HAR kanske dina reseptorer lagat upp sig. Alltså man känner det där i sig  ? Det finns inget i mej som säger ta bort det där. För mitt psyke är det livsuppehållande med den här medicin -gruppen . Och I vilket fall som helst så gör dom utredningar där på platsen !! Okey det var det .? Jag kommer naturligt försöka på den planerade utr. i Högdalen tror jag ? Dom ska vara bra där har jag hört . Dom villhjälpa till på alla vis. Jag ska ju bo på krinolinen i Västertorp ?Det bli ju som och bo hemma för mej ?Jag lägger inte in klagan nu utan berättar hur det är tänkt ., ? Jag ska lägga in mej på avgiftningen! Sen tror jag inte att det blir någon operation ?För dom opererar Ogärna när man har olaglig medicin i sig .Planen som är at jag ska typ opereras el varje fall undersökas igen . För det här bråcket jag har ställer till i nuläget i varje fall , .jag försöker och se positivt på det här som möjligt eftersom jag inta har något annat val? Ja ? just det? tankefel . vi avbokade det utr alltså. I väntan på läkaren har och säga ?Det blev fel FEL lite grann . men jag vill få ur mej oron inför det. ? Jag mår helt enkelt jävligt dåligt för inte nog med det . Utan en tar min plånbok hemma hos mej . 3000 spänn och mitt leggitmation. Jag orkar inte upprepa allt skit men han erkände och skulle betala tillbaka det . Erkänt inte bara för brodern som var hos mej utan på andra platser med .. Sen kovänder han och skiter i som han har robbat . Det är ju inte försent än och använda min skiftnyckel .men jag har ingen sån vana och framförallt så kommer det troligtvis inte ut några pengar på det . Nu hoppas jag bara på Forex-tjejen i morgon känner igen mej . så jag kan skaffa ett nytt legg !!?Jag åker nästan genom golvet så dåligt mår jag (lite konstigt utttryckt kanske ?) Bättre i morgon kanske ? Mv H Kenta