Jag är antagligen djävligt förbannad på hela skiten!!!

Jag menar att det är bra med att såna här kallade AdHd utrednigar har kommit igång så länge dom är seriösa vilket jag med egen erfarenhet kan säga att så är inte fallet. och det går för långsamt i utvecklingen. När jag gick in i väggen runt 2000 så kom ju det här på tal om att få medicin dvs om man hade rätt diagnos i deras ögon sett. och helst vill dom ju inte se nåt alls verkar det som . det är ett helsike bara att få ut sin rätt att byta vårdinrättning från i mitt fall Maria-kliniken till Karolinska Magnus Huss . jag har haft med dom och göra tidigare och med forskningen i ryggen så har dom känts mer seriösa tills jag pratade med någon därifrån av en slump för do sökte en som har bott hos mej …..Jag har alltså hållt på i 10 årför att få till stånd en jävla utredning .

Jag menar att det är bra med att såna här kallade AdHd utrednigar har kommit igång så länge dom är seriösa vilket jag med egen erfarenhet kan säga att så är inte fallet. och det går för långsamt i utvecklingen. När jag gick in i väggen runt 2000 så kom ju det här på tal om att få medicin dvs om man hade rätt diagnos i deras ögon sett. och helst vill dom ju inte se nåt alls verkar det som . det är ett helsike bara att få ut sin rätt att byta vårdinrättning från i mitt fall Maria-kliniken till Karolinska Magnus Huss . jag har haft med dom och göra tidigare och med forskningen i ryggen så har dom känts mer seriösa tills jag pratade med någon därifrån av en slump för do sökte en som har bott hos mej …..Jag har alltså hållt på i 10 årför att få till stånd en jävla utredning . och så börjar hon på Ks Magnus Hussmota bort mej..;; jag tillhörde fel upptagnings-område ch sen fanns det ingen tid för en sån som jag . jag hänvisades i princip tillbaks till maria igen. sista ordet är väl inte sagt än men det glöder knappt längre i mej . sen måste jag forsätta på den inslagna vägen i ett inlägg till om min vardag som helt har haverat, jag får inte ens ihop lite dos så jag kan jobba på brukarföreingen med sprut-byte m.m .avslutar ironiskt =det är bara och ta säg i kragen och gå och jobba ?