Interferon m.m

                                                                 Hej igen!

Tog mitt Interferon i går så nu är jag lite små kass. Hoppas inte hela helgen blir sabbad!

jag har fått stickningar ihänder och fötterna, min läkare har skickat en akut remis för att jag ska kolla blodgenom strömmningen i fötterna. Vet inte hur detta ska genomföras. Vet att det görs på något som heter kln fys. (AVD)

 annars får ni andra ha en bra helg och stå på er.

Styrka till folket på gatan!

ps. St på dig Peo och ta hand om familjen!! 

ds. vi höres!

                                                                 Hej igen!

Tog mitt Interferon i går så nu är jag lite små kass. Hoppas inte hela helgen blir sabbad!

jag har fått stickningar ihänder och fötterna, min läkare har skickat en akut remis för att jag ska kolla blodgenom strömmningen i fötterna. Vet inte hur detta ska genomföras. Vet att det görs på något som heter kln fys. (AVD)

 annars får ni andra ha en bra helg och stå på er.

Styrka till folket på gatan!

ps. St på dig Peo och ta hand om familjen!! 

ds. vi höres!