Interferon

Hej igen!

Hej igen!

Ja då var det dags att ta sin vecko dos( Interferon). Jag önskar att man kunde få en veckas ledigt från allt med medecin och elände. Vet att det inte är möjligt ( men man kan ju alltid drömma lite) Jag ska på tryckmätning i mina fötter ang cirkulationen, jag har fått stickningar i händer och fötter det känns som dom domnar, ingen nice känsla. Men det löser läkarna säkert, man får ju lita på dom kloke! jag har tur som har bra lever och Interferon läkare, En i HBG och en i Lund. Det kan vara ett väldigt åkande feram och tillbaka, men det är tids bestämt så slutet närmar sig sakta. Har gått nu ca 8 mån på Interferonet, så det är inte så länge kvar. Ska gå 48 veckor totalt. Sen har jag lite andra saker jag måste fixa tänder, glasögon, samt en brock operation, fick det i opp ärret över magen. Det är 10cm I diameter, ser ut som jag är kamel på vänster sida. Stort som en handboll unifär. Dom våger inte opperera innan jag är färdig med I- Beh, för att som dom säger, att blodbilden kan ändra sig om jag skulle göra det nu Så det är bara att tat lugnt, lätt att säga . Men jag vet att i slutänden så blir det bra!

Nu är det bara att man ska hålla näsan över vatten ytan ett tag till.

Alla andra som håller på med sina problem, Styrka till er!!

När jag läser vad andra har för elände, så tycker jag att jag har det inte så farligt. Starkt av alla som pallar trycket från alla håll!

ps. Peo min blogg broder, du ska veta att jag får styrka av att du klarar av så mycket som du gör. det spårrar en annan att inte släppa taget!! det är guld värt!!

ds. Ta hand om familjen och dig själv! Snart börjar det bli fågel kvitter i buskarna, ett klart + . Jag saknar sol och värme så vida pass!!

Må alla få en goer helg!!!