Inteferon m.m

Hej på er!

Jag fick svar på mina prover jag tog igår. Jag ligger på gränsen med mina vita blodkroppar 0,5 . Så jag kan fortsätta min behandling. PUH! Jag lite närvös när läkaren ringde och sa att det inte riktigt var bra. Men tillräkligt ialla fall. Höll på att smella av först. Annars är det skapligt. ska ta min Neupugen spruta i dag.( vit kropps höjande medicin) . Då blir man lite under isen, sen Inteferonet på fredag 90mg. Sen är man ganska pajad under helgen. Men på Måndag är man fitt för fight i gen.  

Må alla få en bra helg!!!

Krafft tankar till folket där ute i blåsten, Och alla andra.

Hej på er!

Jag fick svar på mina prover jag tog igår. Jag ligger på gränsen med mina vita blodkroppar 0,5 . Så jag kan fortsätta min behandling. PUH! Jag lite närvös när läkaren ringde och sa att det inte riktigt var bra. Men tillräkligt ialla fall. Höll på att smella av först. Annars är det skapligt. ska ta min Neupugen spruta i dag.( vit kropps höjande medicin) . Då blir man lite under isen, sen Inteferonet på fredag 90mg. Sen är man ganska pajad under helgen. Men på Måndag är man fitt för fight i gen.  

Må alla få en bra helg!!!

Krafft tankar till folket där ute i blåsten, Och alla andra.