Inteferon m.m

Hej igen!

I dag mår jag skapligt, lite ont i huvudet. Men är det inte värre ska man inte klaga. Ska ta nya prover i morgon. Jag hoppas proverna är bättre nu änn förra gången, alltid lite läskigt innan man får svar på sina prover, det ta lite på en. Men jag har fått en ny lever så jag har fått ett nytt liv, jag är det sissta som ska klaga.

 Ta hand om er där ute i höst russket!  Styrka till folket!!!!

Hej igen!

I dag mår jag skapligt, lite ont i huvudet. Men är det inte värre ska man inte klaga. Ska ta nya prover i morgon. Jag hoppas proverna är bättre nu änn förra gången, alltid lite läskigt innan man får svar på sina prover, det ta lite på en. Men jag har fått en ny lever så jag har fått ett nytt liv, jag är det sissta som ska klaga.

 Ta hand om er där ute i höst russket!  Styrka till folket!!!!