Inteferon m.m

Hej igen.
I kväll ska jag ta min Interferon sputa 90mg.Sisst jag tag den så gick mina värden ner (vita blodkroppar)Neotrofila låg på 0,5. Man måste ha minnst 0,5 för att få ta Inteferonet. är lite nervös innför det hela, men jag tänker att det alltid finns dom som har det värre. Det hjälper faktiskt! Annars mår jag hyffsat i dag. jag väntar att min läkare ska ringa mej, ang provtagningar m.m

Ni får stå på er allihopa ! Styrke tankar till alla som behöver det!

Hasse Jannesson

Hej igen.
I kväll ska jag ta min Interferon sputa 90mg.Sisst jag tag den så gick mina värden ner (vita blodkroppar)Neotrofila låg på 0,5. Man måste ha minnst 0,5 för att få ta Inteferonet. är lite nervös innför det hela, men jag tänker att det alltid finns dom som har det värre. Det hjälper faktiskt! Annars mår jag hyffsat i dag. jag väntar att min läkare ska ringa mej, ang provtagningar m.m

Ni får stå på er allihopa ! Styrke tankar till alla som behöver det!

Hasse Jannesson