Inteferon m.m

I dag Lördag den22/12 är livet rätt segt. Tog min medecin i går och fick må skit på morgonen som vanligt Kroppen måste vänja sig vid den nya dosen 135mg. Så säger min läkare. Men det tar en djävla tid att vänja sig vid det. Det blir nog den segaste julen hittils.Inte bara jag som får ett h-vete, Utan alla runt omkring får det också jobbigt.För djä-ligt att det ska drabba andra också. Det räcker väll att en annan mår skit .Tycker jag i alla fall.Tycker det är starkt av alla runt omkring som orkar med en sur grinig,ej orkande person. Klara + poäng till alla annhöriga.LOVE you!

Min tjej krockade med bilen, Blev bara skit kvar av den.Men som tur är skadade hon sig inte. Så nu får man skaffa en ny bil att köra i. Är det inte det ena så är det fan det andra.

Men alla andra får ha en GOD JUL o GOTT NYTT ÅR!

Må Tomten komma med lite medlidande(he he)

ps: stå ut alla Interferonare + alla andra där ute! Vi får stötta varandra!!

I dag Lördag den22/12 är livet rätt segt. Tog min medecin i går och fick må skit på morgonen som vanligt Kroppen måste vänja sig vid den nya dosen 135mg. Så säger min läkare. Men det tar en djävla tid att vänja sig vid det. Det blir nog den segaste julen hittils.Inte bara jag som får ett h-vete, Utan alla runt omkring får det också jobbigt.För djä-ligt att det ska drabba andra också. Det räcker väll att en annan mår skit .Tycker jag i alla fall.Tycker det är starkt av alla runt omkring som orkar med en sur grinig,ej orkande person. Klara + poäng till alla annhöriga.LOVE you!

Min tjej krockade med bilen, Blev bara skit kvar av den.Men som tur är skadade hon sig inte. Så nu får man skaffa en ny bil att köra i. Är det inte det ena så är det fan det andra.

Men alla andra får ha en GOD JUL o GOTT NYTT ÅR!

Må Tomten komma med lite medlidande(he he)

ps: stå ut alla Interferonare + alla andra där ute! Vi får stötta varandra!!

ps .Ha det gott blogg broder PEO