Inteferon.m.m

Vaknade i natt och hade 39,5 gr feber. Jag ringde till HBG sjukhus men där var fullt enligt dom. Sök via akuten tyckte dom.

Jag her ju fått höjt min Interferon dos 135mg. Men min kropp pallar inte det tydligen. Dom har gjort så här en gång förrut, Då blev det samma helvete. Jag hade kunnat åka ner till Lund akuten, Men vid 01.11 så gör dom inte för mycket. Jag fick helt enkelt ta en panodil och somnade vid 4 snåret. Är kanska trött på att vara dera försökskanin. Dom säger att det finns inga dokumenterade fall som jag. Tror dom provar sej fram. Lite statistik kan dom behöva till nästa fall som mitt:

Trött Trött!!

Men alla får ha en fårtsatt trevlig söndag!

Styrka till folket!

ps. Peo du står väll på dej blogg broder? Kikki och alla andra får ha det så bra ni kan!

Vaknade i natt och hade 39,5 gr feber. Jag ringde till HBG sjukhus men där var fullt enligt dom. Sök via akuten tyckte dom.

Jag her ju fått höjt min Interferon dos 135mg. Men min kropp pallar inte det tydligen. Dom har gjort så här en gång förrut, Då blev det samma helvete. Jag hade kunnat åka ner till Lund akuten, Men vid 01.11 så gör dom inte för mycket. Jag fick helt enkelt ta en panodil och somnade vid 4 snåret. Är kanska trött på att vara dera försökskanin. Dom säger att det finns inga dokumenterade fall som jag. Tror dom provar sej fram. Lite statistik kan dom behöva till nästa fall som mitt:

Trött Trött!!

Men alla får ha en fårtsatt trevlig söndag!

Styrka till folket!

ps. Peo du står väll på dej blogg broder? Kikki och alla andra får ha det så bra ni kan!