Inteferon.m.m

Idag mår jag skit! som inte allt för sällan.Tyvärr. Ska ta mitt Interferon i kväll. Sen blir det kanske en halvjobbig helg. Men man vet alldrig, kanske mår jag bättre denna gång. Jag hoppas på Tomte tur. Någon gång ska man väll få må bra?

Hoppas alla får en go helg med jul stök och hela den biten.

Power till alla.

ps: Peo stå på dej. Skickar lite Tomte styrka till dej och alla andra (kikki) m.f.l

 

Idag mår jag skit! som inte allt för sällan.Tyvärr. Ska ta mitt Interferon i kväll. Sen blir det kanske en halvjobbig helg. Men man vet alldrig, kanske mår jag bättre denna gång. Jag hoppas på Tomte tur. Någon gång ska man väll få må bra?

Hoppas alla får en go helg med jul stök och hela den biten.

Power till alla.

ps: Peo stå på dej. Skickar lite Tomte styrka till dej och alla andra (kikki) m.f.l