Inteferon.m.m

Ja då var det snart dags att ta sina doser igen. Tar mitt Neupogen på Torsdagen, sen Inteferonet på Fredag. Det blir offta en knäpp helg. Man mår skit och är lite lätt retad. Jag ta medecin Prograf som sängker mitt imunförsvar, så att min nya lever inte ska stötas bort. Sen tar jag Neupogen, för att höja mitt imunförsvar, för jag ska kunna ta mitt Interferon. Snacka om att kroppen åker bergodalbana. Man blir rätt trött i hela kroppen. Ont här och var. spel i benen m.m . Detta ska pågå tills nästa år i juni. Phu ha!

Men jag hoppas alla får en super dag och helg! Snart kommer Tomten. Kanske har han något i gotte påsen! he he

Stå på er gott folk. Styrka till folket!

ps. Peo stå ut få vi göra tillsammans.

DS. ha det Kikki och Berne och alla andra på Föreningen!

Stå på er gott folk. Styrka till folket!

ps. Peo stå ut få vi göra tillsammans.

DS. ha det Kikki och Berne och alla andra på Föreningen!