Inteferon m.m

Hej gott folk.

Idag så är det ocså rätt skapligt, det knappt jag tror på det själv. Jag trode jag skulle må sämre! Men hipp hurra för det! jag ska ta nya prover både på Prograf konsentrationen , samt hela Iterferon proverna, med allt det innebär.Hoppas mina vita b-kroppar har blivigt lite bättre , dom har varigt så låga hela tiden sen jag startade behandlingen. När dom är låga  runt 0,3-4. Då får jag inte vara ute och träffa folk, som är förkylda m.m. Och säg vem som inte är lite krasslig i dessa tider?!. Hel jobbigt att bara sitta i huset och bara existera. USCH! Jag vill kunna hälsa på folk, gå runt på stan, göra vad jag vill. Känns lite som man sitter issolerad. Men jag håller tummarna på bra svar på onsdag den 7/11.

Tack för alla bra responser jag fått. b.l.a peo, och annhöriga till Interferon passienter.Och alla på Brukar föreningarna!

Må alla få styrkan att klara av det här med behandlingen+ allt annat som folk har för sig!

Hej gott folk.

Makterna må vara med er!  Tankar till alla ute i blåst och regn.