Inteferon m.m

Hej alla där ute!

I dag känns det helt ok faktiskt. Inga större broblem, värkar gå lite på rätt håll. Får hoppas det holler i sig: Ska ta nya prover på onsdag 7/11  både prograf konsentration, samt hela regisstret till Iterferon behadlingen. Är mina värden ok, så tänkte jag nog ta en sväng ner till micke i L- krona och hälsa på . Får hoppas på det bästa. Problemet är att jag inte har något körkort, lite segt att pendla med tåg och bussar! men vill man så orkar man!!!

 

Ha en go Söndag gott folk! Må kraffterna vara på er sida.

Hej alla där ute!

I dag känns det helt ok faktiskt. Inga större broblem, värkar gå lite på rätt håll. Får hoppas det holler i sig: Ska ta nya prover på onsdag 7/11  både prograf konsentration, samt hela regisstret till Iterferon behadlingen. Är mina värden ok, så tänkte jag nog ta en sväng ner till micke i L- krona och hälsa på . Får hoppas på det bästa. Problemet är att jag inte har något körkort, lite segt att pendla med tåg och bussar! men vill man så orkar man!!!

 

Ha en go Söndag gott folk! Må kraffterna vara på er sida.