inte rätt dag å bedömma effekten..

Va faaaan!!! hur lyckades jag radera hela jävla inlägget!?
 satans skit! men hade skrivit en bit  å nu måste jag skriva om det!!!! Gaaahhh!!

Va faaaan!!! hur lyckades jag radera hela jävla inlägget!?
 satans skit! men hade skrivit en bit  å nu måste jag skriva om det!!!! Gaaahhh!!

men idag e d inte rätt dag å bedömma elvansen, sovit kasst inatt.. var uppe igen vid 03:31 efter försökt sova  men bara slummrat typ varit sovandes men varit medveten om min ickesovande status så vet inte om jag somnat, men förmodar inte det.. men vilade 3,5 timme iaf.. imorn blir d nog å höja till 280 mg å jag tror sista steget sen vet jag inte vad som händer? nödslakt kanske? ett nådaskott mellan ögonen? men har hunnit arb.träna, fixa tid till service på bilen t imon iaf.. pantat massa flaskor, handlat å fixat lite här hemma.. å nu börjar prövningen, snart klä mig å hämta lillan på dagis. uhhhhh… ont i ryggen som satan.. å axlarna me, men hör till..

e så irriterad på dom jag arb.tränar hos, jag har hoj kort å bil kort men e inte tillförlitlig nog att sätta i en sketen traktor tex.. men när d gäller att elda å bära in ved då duger det.. å så: å när du går på fredagen, se till så där e mycket ved så vi slipper hålla på med d på helgen så hinner vi med lite andra saker. å såg lista dom skrivit på saker som ska göras, klippa träd, räfsa grus från gräsmattan, klippa rosenbuskar, köra hästskiten från stacken till  rabatterna å landen….. ja ni fattar va? nu när d drar ihop sig mot sässong så då jävlar ska d ske saker, (e på en eventgård med motorcross, crosscart, 4hjulingar, lerduveskytte, ridläger m.m… men vad har jag fått göra av dom sakerna? köra 4hjuling en gång 45 min när d skulle slätas till i ridhuset.. e d för att man har ADHD som man inte e betrodd, men förolämpad e jag.. trots jag tom satt deras revisor på plats med kärringens lön, dom vet jag satt läkare på plats m.m.. man e då fan inte tappad bak en vagn för att man inte kan lösa flytande eller man har lite stavningsproblem.. .nej, jag ska se mig om efter ett ställe där dom e intresserade av att anförtro sig till en.. har ändå 7-8 klandrefria år inom industri som montör, svets, robotsvets, ställningsbyggare under ett år och gjutit betong uner 4-6 mån.. samtliga lämnar goda rek å bra omdömme.. å inte fan e d för att jag betalat dom för d iaf….

nu måste jag hämta lillsessan, får fortsätta sen

så, kvinnofolket hämtat å handlat igen..

jo, vad tar dom en för? har hört en fågel viska nåt om att det finns andra som kanske kan vara intresserade å d hoppas jag för då kör det ihop sig för dom.. giriga människor biter ofta sig själva i röven till slut å såna synar man ganska fort.. ska inte tala allt för illa om dom, för e väldigt förstående med min  sits å intresserar sig å löser matrial man skickar..

nej ni, nu orkar jag inte knappa mer här. måste relaxa lite me iom natten.. hoppas ni funnit läsningen nåt intressan iaf! om inte så behöver ni inte surfa in här imon igen om nya inlägg kommit. men d ska jag försöka me iaf! 🙂 ha d gött så länge!

flest hälsningar från mig!!