hepatit-c virusfri ?!

  Virusfri ?! Nu kom beskedet som gör allt värt, inget mätbart hepatit virus. Detta besked är oerhört viktigt jag svarar bra på medicineringen , utan detta besked hade det inte varit någon ide att fortsätta behandlingen överhuvudtaget. Alltså mycket positivt besked. Men jag har som sagt gjort 2 interferon behandlingar förut, så detta besked har jag fått 2 ggr förut. NU JÄVLAR är det allvar, vad kan jag göra bättre nu så att viruset håller sig väck. Som ni förstår är hoppet på topp nu, ska jag döda viruset. 40 veckor kvar och inte en miss får göras med medicin o alla omständigheter måste stämma, lugn/ro balans i ande själ o kropp. Annars funkar det nu, tog ju sprutan igår och det känns. Fick förstoppning av bakterier/pensillin what ever detta släppte för någon dag sedan, jäkla skönt alltså, men jäklar vilken soteld i röven jag har nu =)=)=) haha. Vilken skitsak men kanske bra att veta . mvh peo

  Virusfri ?! Nu kom beskedet som gör allt värt, inget mätbart hepatit virus. Detta besked är oerhört viktigt jag svarar bra på medicineringen , utan detta besked hade det inte varit någon ide att fortsätta behandlingen överhuvudtaget. Alltså mycket positivt besked. Men jag har som sagt gjort 2 interferon behandlingar förut, så detta besked har jag fått 2 ggr förut. NU JÄVLAR är det allvar, vad kan jag göra bättre nu så att viruset håller sig väck. Som ni förstår är hoppet på topp nu, ska jag döda viruset. 40 veckor kvar och inte en miss får göras med medicin o alla omständigheter måste stämma, lugn/ro balans i ande själ o kropp. Annars funkar det nu, tog ju sprutan igår och det känns. Fick förstoppning av bakterier/pensillin what ever detta släppte för någon dag sedan, jäkla skönt alltså, men jäklar vilken soteld i röven jag har nu =)=)=) haha. Vilken skitsak men kanske bra att veta . mvh peo