hepatit-c sjukhus

 Jag trodde allvarligt att denna förkylning skulle avsluta behandlingen, vakna i morse fullständigt täppt i näsan och igensvullen i halsen pga hostattacker. Jag måste säga här att fan va rädd jag blev. In till infektion på Näl de tog mej på fullaste allvar, blodprover, virus/bakterie prov lungröntken andas i brikanylmask koll av syresättning i blodet plus hb. Det känns ju väldigt bra att infektion stöttade så bra. Helt klart minskade oron av detta bemötande. Fick mollepekt plus att jag ska öka min astmamedicin med det dubbla. Svar på bakteriprovet kommer imorgon och om så är, sätter de in penicillin. Ha det det gott folk. mvh peo P:S  nu är  det andra gången inbrott på brukarföreningen förra gången var det datorer nu försök att sno vertyg FY FAN VA DÅLIGT 

 Jag trodde allvarligt att denna förkylning skulle avsluta behandlingen, vakna i morse fullständigt täppt i näsan och igensvullen i halsen pga hostattacker. Jag måste säga här att fan va rädd jag blev. In till infektion på Näl de tog mej på fullaste allvar, blodprover, virus/bakterie prov lungröntken andas i brikanylmask koll av syresättning i blodet plus hb. Det känns ju väldigt bra att infektion stöttade så bra. Helt klart minskade oron av detta bemötande. Fick mollepekt plus att jag ska öka min astmamedicin med det dubbla. Svar på bakteriprovet kommer imorgon och om så är, sätter de in penicillin. Ha det det gott folk. mvh peo P:S  nu är  det andra gången inbrott på brukarföreningen förra gången var det datorer nu försök att sno vertyg FY FAN VA DÅLIGT