hepatit-c ödmjukhet en sidovinst

 Ödmjukhet är en sidovinst av behandlingen. Det lärde jag mej redan efter första interferonbehandlingen när jag gjorde den andra( som var skitjobbig) så stod det solklart att tolvsteg är bra för en del men att SKADEREDUSERANDE INSATSER är minst lika viktiga. Vad vården behöver ha är just ett solfjäders tänkande när det gäller insatser. och att det vore sj-klart att man inte blir utslängd vid återfall oavsett vilken insats som beviljats. Jag trodde att vi var på väg mot detta håll när M.Larsson hälsominister gör detta utfall: satsa femtio mille mot cannabis. förhelvete våra barn dör just nu av nät droger typ flefedron,mefedron, m.mm.m snacka om att jag tappa lusten. Med sådan otroligt låg kompetens borde du ju faktiskt lyssna på de riktiga experterna heronister om opiatfrågor amfetaminister i amfetamin frågor eller kanske skulle du vilja tala med mej maria jag är ju en av de som du påstår stå bakom dej vilket var en ren lögn för jag står inte bakom förda politik.

 Ödmjukhet är en sidovinst av behandlingen. Det lärde jag mej redan efter första interferonbehandlingen när jag gjorde den andra( som var skitjobbig) så stod det solklart att tolvsteg är bra för en del men att SKADEREDUSERANDE INSATSER är minst lika viktiga. Vad vården behöver ha är just ett solfjäders tänkande när det gäller insatser. och att det vore sj-klart att man inte blir utslängd vid återfall oavsett vilken insats som beviljats. Jag trodde att vi var på väg mot detta håll när M.Larsson hälsominister gör detta utfall: satsa femtio mille mot cannabis. förhelvete våra barn dör just nu av nät droger typ flefedron,mefedron, m.mm.m snacka om att jag tappa lusten. Med sådan otroligt låg kompetens borde du ju faktiskt lyssna på de riktiga experterna heronister om opiatfrågor amfetaminister i amfetamin frågor eller kanske skulle du vilja tala med mej maria jag är ju en av de som du påstår stå bakom dej vilket var en ren lögn för jag står inte bakom förda politik. Har arbetat med missbruk drygt tio år jag har förändrats över tid och inser att lösningen på problemet ligger i problemet o inte hos dina såkallde narkotikaexperter, jag erkänner inte dom. Dom har inte ägt känslan. Jag har 13 års drogfrihet mår just nu fullständigt skit pga förda politik men jag vet vad det handlar om- det gör inte du Maria. Till Beatris Ask sluta o jag piss nu detta är ren skär disskriminering, det är inte bruket vi skall åt. Utan hjälpa de som utvecklat missbruk de polisiera insatserna bör göras på de som skor sig på andras olycka. Jag hoppas att ni förstår att jag menar gott när jag bloggar här och att detta är mitt sätt att göra mig hörd. till mina olycksbrödrar/systrar var rädda om er. mvhP-O Källgren P.S inför medicinskmarijuana som substitutionsmed för tunga narkotikamissbrukare.