hepatit-c min syster

Hej , idag ska jag skriva om min syster. Bakterierne börjar ge vika så  helgen har varit bra. Promenader god mat ja ni vet, sådant som man mår bra av. O så var vi hos min storasyster på mat och så passade vi på o gratta henne , hon nollade. Jag berättade om behandlingen och vart det kom ifrån. Hon hade varit lite orolig att jag var arg på henne, jag är lite dålig på att höra av mej!!. Hur skulle jag någonsin kunna vara arg på min syster, vart jag än har varit på kåken på banan eller kanske av banan. Så har det kommit grattiskort, julkort hon kom tom och hälsa på när jag satt på Tidaholm och då ska ni veta att min syster inte ens gått mot röd gubbe, helylle alltså. Jag älskar min syster. Maten var gör go o bilturen likaså det var skönt o bryta isoleringen. Ha det bäst alla o Hasse. Mvh peo

Hej , idag ska jag skriva om min syster. Bakterierne börjar ge vika så  helgen har varit bra. Promenader god mat ja ni vet, sådant som man mår bra av. O så var vi hos min storasyster på mat och så passade vi på o gratta henne , hon nollade. Jag berättade om behandlingen och vart det kom ifrån. Hon hade varit lite orolig att jag var arg på henne, jag är lite dålig på att höra av mej!!. Hur skulle jag någonsin kunna vara arg på min syster, vart jag än har varit på kåken på banan eller kanske av banan. Så har det kommit grattiskort, julkort hon kom tom och hälsa på när jag satt på Tidaholm och då ska ni veta att min syster inte ens gått mot röd gubbe, helylle alltså. Jag älskar min syster. Maten var gör go o bilturen likaså det var skönt o bryta isoleringen. Ha det bäst alla o Hasse. Mvh peo