hepatit -c m.m

Hej igen!
Jag tog min Imupogen spruta i går, så i dag är jag inte i bässta form.Jag mår skit av sprutan helt enkelt, ont i benen känns som jag har feber. Men har ingen feber efter jag tagit tempen.Skönt det i alla fall. Ska ta mitt inteferon i morgon kväll. Då får jag se vad som händer. Ska på provtagning igen på onsdag, ska ta prover under närmaste tiden en gång i veckan. Eftersom mina värden hoppar hit o dit så ville läkaren ha nogrannare koll på det hela. Men det hela löser sig säkert! Jag har ställt in mej på att det helt enkelt ska bli bra!Man får ta en dag i sänder!!

Önskar alla en bra dag! Kramar till folket!

Hasse J

Hej igen!
Jag tog min Imupogen spruta i går, så i dag är jag inte i bässta form.Jag mår skit av sprutan helt enkelt, ont i benen känns som jag har feber. Men har ingen feber efter jag tagit tempen.Skönt det i alla fall. Ska ta mitt inteferon i morgon kväll. Då får jag se vad som händer. Ska på provtagning igen på onsdag, ska ta prover under närmaste tiden en gång i veckan. Eftersom mina värden hoppar hit o dit så ville läkaren ha nogrannare koll på det hela. Men det hela löser sig säkert! Jag har ställt in mej på att det helt enkelt ska bli bra!Man får ta en dag i sänder!!

Önskar alla en bra dag! Kramar till folket!

Hasse J