hepatit-c livskvalitet

 Hej, detta vill jag knappt beröra SÄNKT LIVSKVALITET!?!?

 Jävla skitbehandling, får lust att lägga av !?!? Den slår på alla områden fysiskt,psykiskt och socialt, inte bara på mej utan även mina nära o kära. Frugan gör ett slitjobb utan dess like på det får hon och barnen stå ut med mina humörsvängningar m.m. Igår var jag dålig av interferonsprutan och allt som varit runt omkring, jag sa till henne jag orkar inte mer !? Hon svarade vi gör det tillsammans ju, för VI VILL HA DEJ KVAR och helst frisk. Vilken tur jag har som har en sådan fru o familj. Vill ändå typ leta rätt på någon gammal fiende eller någon annan och ge utlopp för mina känslor, tur att jag skriver här och inte agerar ut, vilken volta det hade blivit. Till min bloggpolare Hasse saknar dej och jjag hoppas allt är bra med dej. Ha en trevlig helg MVH peo

 Hej, detta vill jag knappt beröra SÄNKT LIVSKVALITET!?!?

 Jävla skitbehandling, får lust att lägga av !?!? Den slår på alla områden fysiskt,psykiskt och socialt, inte bara på mej utan även mina nära o kära. Frugan gör ett slitjobb utan dess like på det får hon och barnen stå ut med mina humörsvängningar m.m. Igår var jag dålig av interferonsprutan och allt som varit runt omkring, jag sa till henne jag orkar inte mer !? Hon svarade vi gör det tillsammans ju, för VI VILL HA DEJ KVAR och helst frisk. Vilken tur jag har som har en sådan fru o familj. Vill ändå typ leta rätt på någon gammal fiende eller någon annan och ge utlopp för mina känslor, tur att jag skriver här och inte agerar ut, vilken volta det hade blivit. Till min bloggpolare Hasse saknar dej och jjag hoppas allt är bra med dej. Ha en trevlig helg MVH peo