hepatit-c långpromenader mot biverkn/isolering

 Jag har under sista veckan försökt bryta isolering/trötthet med att gå en långpromenad om dan. Jag har valt att gå själv för att bevisa att jag KAN SJÄLV. (psykologiskt). Kan inte säga något annat än att det känns som en seger när jag kommer hem, för det känns som jag ska trilla ihop/benen vika sig emellanåt när jag går. Har plockat fram hantlar o kör 4ggr 8 övningar, Jag hoppas kunna vända trenden av trötthet på detta sätt. Jag är trött hela tiden men det är en trötthet som inte går att vila bort, TROR JAG!?!? Ha det bäst o var rädda om er. mvh peo

 P.s Ha det bäst Hasse och var rädd om de dina.mvh peo

 

 Jag har under sista veckan försökt bryta isolering/trötthet med att gå en långpromenad om dan. Jag har valt att gå själv för att bevisa att jag KAN SJÄLV. (psykologiskt). Kan inte säga något annat än att det känns som en seger när jag kommer hem, för det känns som jag ska trilla ihop/benen vika sig emellanåt när jag går. Har plockat fram hantlar o kör 4ggr 8 övningar, Jag hoppas kunna vända trenden av trötthet på detta sätt. Jag är trött hela tiden men det är en trötthet som inte går att vila bort, TROR JAG!?!? Ha det bäst o var rädda om er. mvh peo

 P.s Ha det bäst Hasse och var rädd om de dina.mvh peo